Gazete Vatan Logo

Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı yapacak!

Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı ilanı yayınlandı. Türkiye Şeker Fabrikaları, 227’si meslek lisesi mezunu, 70’i ön lisans/MYO mezunu ve 9 ziraat mühendisi olmak üzere toplam 306 işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı ilanı yayınlandı mı? Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜRKŞEKER işçi alımı ilanı ve Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları...

Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı yapacak!

Türkiye Şeker Fabrikaları 306 işçi alımı yapacak. Türkiye Şeker Fabrikaları Türkiye’nin farklı şehirlerinde istihdam edilmek üzere 306 işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı ilanı yayınlandı mı? Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜRKŞEKER işçi alımı ilanı ve Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları...

Türkiye Şeker Fabrikaları yaptığı sürekli işçi alımı için ilanları yayınladı. Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yayımlanan 3 ilanda lise mezunu 227 , ön lisans mezunu 70, lisans mezun 9 olmak üzere 306 personel alımı ve şartları belli oldu.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI İŞÇİ ALIMI MESLEK LİSESİ MEZUNU İLANI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikalarına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 227 işçi (Meslek Lisesi Mezunu) alımı Yapılacaktır.

ŞEKER FABRİKASI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR? BAŞVURU ŞARTLARI

1- Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Haberin Devamı

2- Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 02.07.2020 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

3- Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarakdiğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

4- Fabrikalarımıza alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablo aşağıdadır.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI İŞÇİ ALIMI ÖN LİSANS (MYO) MEZUNU İLANI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikalarına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 70 (Ön Lisans/MYO Mezunu) işçi alımı yapılacaktır.

Haberin Devamı

ŞEKER FABRİKASI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1- Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

2- Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 02.07.2020 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

3- Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

4- Fabrikalarımıza alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablo ilişiktedir.

Haberin Devamı

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI ZİRAAT MÜHENDİSİ ALIMI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikalarına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 9 Ziraat Mühendisi alımı yapılacaktır.

ŞEKER FABRİKASI ZİRAAT MÜHENDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

1-Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

2-Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 02.07.2020 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

3-Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

Haberin Devamı

4-Fabrikalarımıza alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablo ilişiktedir.