Gazete Vatan Logo
Magazin Şehrin Melekleri ilk bölümüyle bu akşam yayınlanıyor-izle

Şehrin Melekleri ilk bölümüyle bu akşam yayınlanıyor-izle

Başrollerini Cenk Ertan, Ümit Kantarcılar, Yiğit Dikmen, Nilay Cafer ve Buse Varol'un paylaştığı Fox Tv'nin yeni aksiyon dizisi bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. İşte beklenen Şehrin Melekleri 1.bölüm fragmanı ve dizi hakkındaki detaylar haberimizde.

Şehrin Melekleri ilk bölümüyle bu akşam yayınlanıyor-izle

Yapımcılığını Boyut Film’in üstlendiği yeni aksiyon dizisi “Şehrin Melekleri” bugün saat 21.00’da Fox Tv ekranında başlıyor. İstanbul ’da halk arasında, İstanbul emniyetinin başarısızlığına dair oluşan ön yargılar emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya itiyor. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendiriliyor. Cemal, kural tanımaz ama yetenekli genç polisleri toplayarak ekibini kuruyor.

KONUSU

Cemal ve ekibi masum halkın koruyucu melekleri olmaya, güzeller güzeli İstanbul’a sahip çıkmaya canları pahasına yemin etmişlerdir. “Şehrin Melekleri” suça karşı adalet, şiddete karşı şefkat, ihanete karşı bağlılıkla mücadele eden büyük bir efsaneye dönüşeceklerdir. İstanbul’un masumiyetini çalanlar, şehri kan ve korkuya boğanlar için artık hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır.

ŞEHRİN MELEKLERİ 1.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

OYUNCU KADROSU

Cemal Tibet-Cenk Ertan

Cemal emniyetin asayiş, narkotik, organize suçlar, cinayet büro gibi bir çok kilit noktasında görev yapmış, her birimde olağanüstü başarılara imza atmış bir emniyet amiridir. Cemal 15 gün önce malulen emeklilik için dilekçesini vermiş ve inzivaya çekilmiştir. Cemal, malulen emekli olacağı sırada, özel ekibi kurması için teklif gelir. Başta teklifi reddeden Cemal, eski amiri ve idolü olan Adil devreye girince, görevi kabul eder. Fırat, İdil, Ertan, Mirza ve Aslıhan’dan oluşan ekibi kurar.

Haberin Devamı

Gürkan Akad-Ümit Kantarcılar

27 yaşında. Organize Suçlarla Mücadele Birimi’nde Başkomiser. Adil’in suikast emrini veren, İstanbul’daki suç odaklarının tepesinde yer alan, işadamı kisvesiyle karanlık işlerini gizleyen, mafya lideri Bedirhan Kuloğlu’nun emniyet içindeki bir numaralı köstebeği.

Fırat Ünver-Yiğit Dikmen

Fırat, hırçın ve kural tanımaz yapısının yanı sıra olağanüstü yetenekli bir polistir. Prosedürü birçok kez çiğneyince, hakkında bir sürü mesleki soruşturma açılmış, iki kez rütbesi düşürülmüş ve Van’da bir mahalle karakoluna, karakol polisi olarak sürülmüştür.

İdil Gündoğan-Nilay Cafer

Adil Müdür’ün kızı olan İdil, akademiyi birincilikle bitirmiş, özelikle mesleğin hukuki kısmını çok iyi bilen, iyi silah kullanan, ve görsel hafızası muhteşem olan yetenekli bir polistir. Bir süredir Organize Suçlarda Baş komiser olarak çalışan Gürkan Akad’la beraber çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Aslıhan Aydın-Buse Varol

Aslıhan, başarı üstüne başarı kazanan genç bir polistir. 2 yıl önce akademiden mezun olmuştur. Kürtçe, Zazaca, Gürcüce, Lazca gibi birçok etnik dili konuşabilmektedir. Yakın dövüş savunma ve saldırı sanatlarında çok yeteneklidir.