Gazete Vatan Logo
Magazin Şehrin içinde ufak bir kaçamak

Şehrin içinde ufak bir kaçamak

Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirecekler için şehirde yapılacak birçok alternatif var. Konumu ile tatilde hissi veren otellerden Crowne Plaza İstanbul-Florya bayram için özel programlarıyla şehir de özel bir kaçamak yapmanızı sağlıyor.

Şehrin içinde ufak bir kaçamak

Kurban Bayramı’nda İstanbul’da kalmayı tercih edenlere Crowne Plaza İstanbul-Florya keyifli bir tatil programı hazırlıyor. Denize sıfır konumuyla bir adım öne çıkan “Marine” konseptiyle konuklarına şehir içinde kaçamak yapma imkanı sunuyor. Kentten uzaklaşmadan bir tatil köyünün huzurunu bulacağınız, deniz manzaralı havuzunda güneşin tadını çıkaracağınız ve lüks odaların da ise bayramın keyfini süreceksiniz…

Crowne Plaza İstanbul-Florya deniz manzaralı havuzununa giriş yapıldığınızda şezlong, şemsiye, havlu, dolap için para ödenmiyor. Ayrıca sauna, buhar banyosu, soyunma ve dinlenme odaları da ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Crowne Plaza İstanbul-Florya’da, deniz manzaralı havuzda tatil keyfinin yanı sıra yüzme dersleri de veriliyor. Eylül ayının sonuna kadar sürecek olan yüzme dersleri konusunda uzman lisanslı hocalar görev yapıyor. Ağustos ayına özel ücretlerle, okullar açılana kadar İstanbul’da kalacak olan miniklerin yüzme sporuna yakınlaşması da amaçlanıyor. Otel Genel Müdürü İlker Yörükoğlu, “Misafirlerimizi İstanbul’un göz kamaştırıcı deniz kıyısında konumlanan bu muhteşem havuzda ağırlamak istiyoruz. Crowne Plaza İstanbul Florya’nın şehir içindeki tatilin yeni adresi olacağına inanıyorum” diyor.

Haberin Devamı

Gelin adaylarına SPA keyfi

Düğün sezonu da devam ediyor. Crowne Plaza İstanbul-Florya’nın içindeki Livera Spa, düğün telaşından kısa bir süre de olsa uzaklaşmak ve dinlenmek isteyen gelin adaylarını ve sevdiklerini avantajlı fiyatlarla ağırlıyor. Osmanlı’dan gelen kültürel miraslar arasında yer alan hamam, yerini lüks otellerde uygulanan Spa’ya bırakırken, hamamların vazgeçilmezi tellakların yerini masaj terapistleri aldı. Crowne Plaza İstanbul-Florya’nın Spa merkezi evlilik telaşının yorgunluğunu üzerinden atmak, düğün öncesi güzelleşmek ve yenilenmek isteyen gelin adaylarına unutulmayacak saatler sunuyor. Kadınlara özel buhar odasına ve saunaya da sahip olan Livera Spa’da, geline özel masajdan, lezzetli ikramlara, kese ve köpük uygulamasına kadar birçok ayrıcalıklı hizmet paketi yer alıyor. Özellikle ‘Hürrem Sultan’ paketi zor beğenen gelin adaylarının favorisi olarak öne çıkıyor. Düğün öncesi hamam keyfini arkadaşlarınızla da bir araya gelerek geleneksel gelin hamamı eğlencesine de dönüştürebilirsiniz. Konumu ve mimarisiyle şehrin merkezinde tatil beldesini anımsatan Crowne Plaza İstanbul-Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Akdeniz tatları ön planda

Crowne Plaza İstanbul-Florya bayram için Akdeniz mutfağının esintileri ile misafirlerine şehirde tatil öneriyor. Deneyimli Executive Chef Murat Kalkandelen’in birbirinden lezzetli yemekleri de dikkat çekiyor. La Brise Restoran’ın gün boyu sunduğu farklı yemek ve içecek seçenekleri ile Akdeniz Mutfağının farklı lezzetlerini tadacak, Marmara Denizi’nin eşsiz manzarasına karşı içeceğinizi yudumlarken rahatladığınızı hissedeceksiniz. Misafir tercihlerine göre diyet, diyabetik ve glutensiz mönülerin de bulunduğu La Brise her gün saat 12:00 ile 23:30 arasında hizmet veriyor.

Haberin Devamı