Gazete Vatan Logo
Magazin Şehrin içinde kaçış alanı

Şehrin içinde kaçış alanı

İstanbul’un tam orta yeri Piyalepaşa’da Hilton, daha küçük bütçeler ile aynı kaliteyi sunduğu DoubleTree by Hilton’u hizmete sundu. Modern tasarımı ile şehir merkezinde adeta bir gizli bir bahçe.

Şehrin içinde kaçış alanı

Ofton İnşaat’ın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa, metropolün en hareketli semtlerinden birinde konumlanıyor. Mimari detaylarıyla konukların huzur bulup rahatlayabilecekleri şık ve modern tasarıma sahip otel, sekizi süit, ikisi engellilere yönelik olmak üzere toplam 203 odadan oluşuyor.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa İstanbul’un iç mekan dekorasyonunda İskandinav Ormanları’ndan doğallığı korunarak toplanan yosunlar kullanıyor. Misafirlere doğadan gelen yeşil ile sakin, huzurlu ve nefes alabilen bir ortam sunuyor. Yüksek tavanı sayesinde güneş ışığıyla dolan ve duvarlarında İskandinav yosunları bulunan lobinin yanı sıra modern tasarımlı ve son teknolojiyle donatılmış tam donanımlı yedi toplantı ve etkinlik mekanı bulunuyor.

Tapas ve suşi aynı mönüde

Leed Gold Sertifikası adayı DoubleTree by Hilton’un, teras katında Monte Restaurant&Bar yer alıyor. Yoğun bir iş gününün ardından ya da sıcak bir atmosferde doğum günü kutlaması yapmak isteyenlerin tercihleri arasında. Executive Şef Murat Güler’in özgün lezzetlerle sentezlediği tapas ve suşi mönülerini deneyimlemek isteyenler, teras katında nefes kesen bir şehir manzarasının da tadını çıkartacak. Misafirleri şehrin tüm stresinden arındıracak Elysium Spa ise, konsept hamamı, kar çeşmesi, buhar odası, sauna ve farklı ambiyanslardaki masaj ve bakım odaları, kapalı havuzda jakuzi keyfinin yanı sıra fitness merkezi ile de konukların tüm sağlık ve spor ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Haberin Devamı

Toplantılar için farklı alan

DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa iş dünyasının tercih edeceği önemli bir lokasyon. Otel, bulunduğu konum nedeniyle Haliç, İstiklal Caddesi, Nişantaşı, Beşiktaş Kabataş, Karaköy, Sultanahmet, gibi şehrin merkezi ve turistik noktalara eşit uzaklıkta.

Toplantı odalarının sayıları genişletilebiliyor; özel bir ekip iş toplantılarından atölyelere, kokteyl partilerinden düğün ve balolara kadar pek çok farklı etkinliği organize ediyor. Otel, 24 saat hizmet sunan tam donanımlı iş merkeziyle, iş nedeniyle seyahat edenlere ihtiyacı olan her detayı sunuyor. Misafir katında yer alan koridorların lobiye hakim manzara ise otelde konaklayan misafirlerin her daim sosyal olmasına olanak tanıyor.

Haberin Devamı