Gazete Vatan Logo

Şehrin göbeğinde tecavüz dehşeti!

Almanya’dan Erasmus programıyla İstanbul’a gelen Türk kızı A.Ç., Şişli’de saldırıya uğradı. Moğolistanlı saldırgan, duvardan düşüp beli kırılan genç kızı, Osmanbey Merkez Camisi’nin müştemilatına sürükleyip tecavüz etti

Şehrin göbeğinde tecavüz dehşeti!

Korkunç olay 5 gün önce Nişantaşı’nda meydana geldi. İddialara göre; Almanya’da yaşayan, Erasmus programı çerçevesinde gelerek İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde 4. sınıfa devam eden A.Ç. (22), olay gecesi arkadaşları ile Maçka’da bir kafede eğlendi. Gece 01.00 sıralarında kafeden çıkan A.Ç., Şişli’de kaldığı yurda gitmek için yürümeye başladı. Ara sokaklardan Nişantaşı’na gelen A.Ç., Osmanbey Merkez Camisi’nin yanından geçerken, bir kişinin saldırısına uğradı. Şüpheli, kendisine direnen A.Ç.’yi yaklaşık 3 metrelik Camii duvarından itti. A.Ç., camii avlusuna düştükten sonra, saldırgan da avluya atladı. Genç kızın beli kırılırken, saldırgan A.Ç.’yi caminin müştemilatına sürükledi. Burada genç kıza tecavüz eden zanlı, cep telefonunu da alarak olay yerinden kaçtı. Tecavüzcü kaçtıktan sonra, genç kız, kömürlükten sürünerek dışarı çıktı. Kısa bir süre sonra da bayıldı. Olaydan bir süre sonra oradan geçen bir kişi, genç kızı bularak polise haber verdi. Genç kız hastaneye kaldırılırken, Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Haberin Devamı

400 kamera incelendi

Polis bölgedeki 400 kamerayı inceledi. Genç kızın çıktığı kafeden olay yerine kadar yalnız yürüdüğü görüldü. Ancak olayın gerçekleştiği noktaya gelindiğinde, tecavüzcünün yaklaşarak genç kıza saldırdığı belirlendi. Kameralardan saldırganın kaçtığı güzergahı da inceleyen polis, şüphelinin Şişli’de oturduğu adresi tespit etti. Pusu kuran polis, saldırganı kıskıvrak yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli Moğolistan uyruklu 32 yaşındaki Tuvshınbayaz E. çıktı. Üzerinde yapılan aramada genç kızın telefonu bulunmadı.

Teşhis etti

Şüphelinin fotoğrafı genç kıza gösterildi. Genç kız saldırganı teşhis etti. Sürdürülen soruşturmada şüphelinin gasp ettiği genç kızın telefonuna da ulaşıldı. A.Ç.’nin telefonunu alan saldırgan, polise “ Polis beni cep telefonundan yola çıkarak bulmasın diye telefonu başka bir binaya sakladım” dedi. Bunun üzerine polis, saldırganı cep telefonunu sakladığı binaya götürdü. Şüpheli oturduğu binanın yan binasında bulunan bir su saatin arkasına cep telefonu sakladığı ortaya çıktı. Tecavüzcünün gösterdiği yerde polis, cep telefonunu buldu. Soruşturmanın ardından şüpheli adliyeye gönderildi.

Haberin Devamı