Gazete Vatan Logo

Şehri karıştıran reklam!

Apar topar değiştirildi

BİR GSM operatörünün yeni reklam kampanyasında kullandığı poşulu çiftçi fotoğrafı Şanlıurfa’da tepki çekince bir gencin fotoğrafı ile değiştirildi.

Bir GSM şirketi, hat taşıma kampanyası kapsamında Şanlıurfa’da şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslerle anlaşma yaptı. 1 yıl sürecek anlaşma kapsamında; hattını değiştirerek faturalı tarifeye geçenlere ayda 20, faturasız tarifeyi tercih edenlere ise her ay 10 ücretsiz binilmesi kararlaştırılırken kampanya kentteki açık hava reklamları ile halka duyuruldu. Kentin değişik noktalarındaki bilboard ve otobüs duraklarındaki reklamda; sular altında kalan Halfeti ilçesinde telefonla konuşan poşulu bir çiftçinin fotoğrafı ile kampanya duyuruldu.

Poşulu çiftçinin fotoğrafını gören Şanlıurfalılar, özellikle sosyal medyada poşulu fotoğrafın Şanlıurfa’nın imajını zedelediği görüşünü ifade ederek reklama tepki gösterdi. Yoğun tepki ardından bugün kentin birçok noktasında asılı olan poşulu çiftçi fotoğrafı telefonla konuşan üniversiteli bir gencin fotoğrafı ile değiştirildi.

Haberin Devamı