Gazete Vatan Logo

Şehit haberi geldi düğün bitti!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın kızı Gizem Bayır’ı evlendirdi. Gizem ile Özgür Ekmekçioğlu’nun nikah şahidi CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal oldu. Düğün, üç şehit haberinin gelmesi üzerine erken bitirildi.

Şehit haberi geldi düğün bitti!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin bayır ile CHP parti eğitmeni Tülay Bayır’ın kızları 26 yaşındaki Gizem Bayır, ilkokuldan sınıf arkadaşı Makine Mühendisi Özgür Ekmekçioğlu ile evlendi. Arena’da yapılan düğüne yaklaşık 800 kişi katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kıydığı nikaha CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Musa Çam, Tuncay Özkan, Özcan Purçu Ali Yiğit, Aytun Çıray, Kamil Okyay Sındır şahitlik etti. CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin ve Bülent Tezcan’ın da katıldığı nikahta Alişan sahne aldı. Gelinlik, Melek Özyenilmez, damatlık Hikmet Alcan, imzası taşıdı.

Cumartesi günü gerçekleşen düğün, Bingöl ve Şemdinli’den gelen üç şehit haberi üzerine erken bitirildi. Bayır, Alişan şarkı söylerken mikrofonu alıp üç şehit haberi aldıklarını bu durumda düğüne devam edemeyeceklerini söyledi ve konuklar dağıldı.