Gazete Vatan Logo

Şehit cenazesinde dikkat çeken kare

Beşiktaş şehidi Tugay Can Kızılırmak'ın cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hararetli sohbeti dikkat çekti.

Şehit cenazesinde dikkat çeken kare

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan Tugay Can Kızılırmak, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli de katıldı. Cenaze töreninde Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin hararetli sohbeti dikkat çekti.


DEVLET BÜYÜKLERİ CENAZEDEYDİ

İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Tugay Can Kızılırmak'ın cenazesi toprağa verildi.

Saldırının ardından ağır yaralı kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitiren Kızılırmak'ın (26) cenazesi, Ankara'ya getirildi.

Şehit için Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Genelkurmay İkinci Başkanı Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bazı emniyet ve silahlı kuvvetler mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı