Gazete Vatan Logo

Şehit babası: İçime doğdu

Diyarbakır'da PKK'lıların roketli saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Turanlı’nın Adana’da oturan annesi yasa boğuldu..

Şehit babası: İçime doğdu

Adana’nın Huzurevleri Mahallesi’nde oturan emekli polis Adnan ile ev kadını Kısmet Turanlı çifti, sabah saatlerinde oğulları Mustafa’nın şehit haberiyle yıkıldı. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan çifti, polisler teselli etmeye çalıştı.

"OĞLUMUN KÖTÜ HABERİ İÇİME DOĞDU"

6 kardeş olan şehidin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları da eve geldi. Mustafa Turanlı’nın Ayşegül’le evli olduğu ve annesini de 3 yıldır şark görevinde olduğu için göremediği belirtildi. Son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle televizyonlarda sık sık şehit haberleri izleyen anne Kısmet Turanlı’nın komşularına, "3 yıldır doğuda olduğu için oğlumu göremiyorum. Televizyonları seyrediyorum, içime doğuyor. Oğlumun kötü haberini alacağım, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.

RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM

"Evim başıma yıkıldı. Senin şehit olacağın belli oğlum. Şehit olacakların listesi belli" diye ağıtlar yakarak oğlu için gözyaşı döken anne Turanlı’nın 2 gün önce de rüyasında oturdukları apartmanın yıkılışını gördüğü öğrenildi.

Haberin Devamı