Gazete Vatan Logo

Şehit anneleri için söyledi!

6. Anneler Günü Pikniği, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.

Şehit anneleri için söyledi!

Torres Ceremonia’nın katkıları, Engelsiz Yaşam Vakfı, Türk Kızılayı ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin işbirliğiyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 6. Anneler Günü Pikniği, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.

Şehit polis ve asker anneleri, huzurevinde kalan kimsesiz anneler babalar, Hüma Hatun Özel eğitim Anaokulu anneleri ve çocuklari ile yaklaşık 350 kişinin katıldığı 6. Anneler Günü Pikniği'nde; Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Engin Deniz ve Türk Kızılayı Merter Şubesi Başkanı Erhan Tan günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yaptılar.

Piknikte sahne alan ünlü sanatçılar Kamuran Akkor, Kendi, Çağdaş, Reyhan Cansu ve İman, annelere ve diğer davetlilere unutulmaz anılar yaşattılar. Pikniğe ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı yönetim kurulu üyeleri, yönetmen Avni Kütükoğlu, eğitmen ve oyuncu Onur Şenay, Survivor’ın geçen yılki yarışmacısı Nagihan Karadere ve ünlü manken oyuncu Aylin Arasıl ile Berke Hürcan katıldılar.

Haberin Devamı

Türk Kızılayı, Engelsiz Yaşam Vakfı, Sarıyer Market, Tt Production, Adem & Havva Estetik Cerrahi Merkezi, Gönül Kahvesi, Mercan Promosyon ve hayırsever Pınar Erdem, pikniğe katılan anne babalar için hediye paketleri hazırlayıp çiçek dağıttılar.