Gazete Vatan Logo

Şehidin kız kardeşinin sözleri sonrası gözyaşları sel oldu

Suriye’nin kuzeyinde Resulayn bölgesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Suat Topçu cenaze töreni için memleketi Osmaniye'ye getirildi. Şehidin cenazesinde kız kardeşinin, "Ne kadar güzel olmuşsun sen ağabeyim ne kadar yakışıklı olmuşsun ağabeyim, vatan sağ olsun dedin gittin öyle" sözleri yürekleri dağladı.

Şehidin kız kardeşinin sözleri sonrası gözyaşları sel oldu

Suriye’nin kuzeyinde Resulayn bölgesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Suat Topçu memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenin ardından Kadirli şehitliğinde toprağa verildi. Şehidin kız kardeşinin sözleri yürekleri burktu.

BABA EVİNDE HELALLİK ALINDI

Şehit Uzman Çavuş Suat Topçu’nun naaşı, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından GAP Havalimanından askeri helikopter ile memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesine getirildi. Kadirli Şehir Stadyumu'na inen helikopterden şehidin cenazesi, ailesi, yakınları ve yetkililerce alınarak önce Kadirli ilçesi Yenimahalle'de bulunan baba evine götürülerek helallik alındı.

GÖZYAŞI DÖKMESİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

Daha sonra İmam Hatip Camii'ne getirilen şehidin cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Kadirli Asri Mezarlığı şehitliğinde toprağa verildi. Tören alanında şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan kız kardeşi Sinem Topçu'nun, “Ne kadar güzel olmuşsun sen ağabeyim ne kadar yakışıklı olmuşsun ağabeyim, vatan sağ olsun dedin gittin öyle” diyerek göz yaşı dökmesi herkesi duygulandırdı. Şehidin eşi Bilge Topçu ise eşinin fotoğrafını öptü.

Haberin Devamı