Gazete Vatan Logo

Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları!

Sefirin Kızı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Melis Birkan baş komiser Canan’ı, Aras Aydın ise komiser Turgut’u canlandıracak. Peki Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları...

Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in olduğu Sefirin Kızı'nın yeni bölümü, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında görüldüğü üzere Melis Birkan baş komiser Canan’ı, Aras Aydın ise komiser Turgut’u canlandıracak. Peki Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları..

SEFİRİN KIZI 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sağdıcına “ne ölüne ne ölüme” diyen Sancar, Gediz’i ölmüş kabul eder ve sefirin kızından sonra sağdıcı için de kalbinde bir mezar kazıp acısını derinlerine gömer. Gediz ise gerçekle karşılaşınca dağılır. Sağdıcı, kader ortağı, suç ortağı Sancar Efe artık yoktur ve Gediz buna dayanamamaktadır. Gediz’le Sancar’ın ayrılması sadece bu iki kafadarı etkilemez. Nesillerdir omuz omuza yazılan ortak tarih son bulmuştur çünkü. Yakında yapılacak Yörük Toyu’nda dedelerden adet olduğu üzere karşı karşıya zeybek oynamalarını isteyen gaziler de yörükler de onlara kızgındır. Aileler de malların paylaşılması derdine düşünce işler iyice karışır. Sancar’ın annesi Nare’yi, Nare’nin babası ise Sancar’ı çok daha büyük bir enkazın altında bırakmaya çalışırken, Nare’nin işi kolay değildir. Herkesle tek bir amaç için savaşması gerekecektir; bu iki inatçı zeybeğin tekrar aynı toprağa diz vurmasını sağlamak.

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI 6. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEFİRİN KIZI 6. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…