Gazete Vatan Logo

Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?

Sefirin Kızı dün akşam yayınlanan 7. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerini güzel oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı dizi kısa süre içerisinde reyting sıralamasında zirveye oturan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün bitmesi üzerine aratılmaya başladı. Peki Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan ve büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Sefirin Kızı, 3 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümüyle izleyenlerini ekran başına kilitledi. Son bölümde Sadıçlar hem ailelerine hem de birbirlerine olan güvenlerini sorgulayarak hapis hayatına alışmaya çalışırken, Sancar’ın içini ferahlatan haber gelir. Necdet içeri girer ve böylece Nare güvende olur. Peki Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? İşte diziyle ilgili merak edilenler...

SEFİRİN KIZI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

SEFİRİN KIZI 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEFİRİN KIZI 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nare, Akın’dan sonsuza dek kurtulmanın yolunu bulur. Sadıçlar hapse girerlerken bile akılları Nare’dedir. Necdet hala dışarda olduğundan Nare hala tehlikededir ve onlar demir parmaklıkların arkasında, birbirlerini acıtarak volta atmaktan başka hiçbir şey yapamamaktadırlar.

Haberin Devamı

Sancar canını dişine takarak Necdet’in yakalanmasını ve kendi koğuşuna yerleştirilmesini sağlar. Necdet’i tutanın annesi olduğunu öğrendiğinde ise dünyası başına yıkılır. Bir kez daha sırtından bıçaklanmıştır. Sadıçlar hem ailelerine hem de birbirlerine olan güvenlerini sorgulayarak hapis hayatına alışmaya çalışırken, Sancar’ın içini ferahlatan tek bir şey vardır. Necdet’in içeride, Nare’nin güvende olması.

Oysaki güvende zannettikleri Nare’nin sığındığı odaya kadar girmiştir asıl tehdit. Akın Nare’yi köşeye kıstırmak için Gediz’in evindedir. Nare ise sadıçlar hapisteyken yapayalnızdır ama Akın’la savaşmak için ne Sancar’a ne Gediz’e ihtiyacı vardır. Türküde dediği gibi, “Arkadaşlar uykulardan uyanmalıdır” çünkü, yıllardır tek başına direnen Nare, bir kez daha tek başına savaşmanın ve Akın’dan sonsuza dek kurtulmanın yolunu bulmuştur.

SEFİRİN KIZI KONUSU NE?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Haberin Devamı

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür. Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sancar Efeoğlu- Engin Akyürek

Nare- Neslihan Atagül Doğulu

Gediz- Uraz Kaygılaroğlu

Yahya- Doğukan Polat

Elvan- Hivda Zizan Alp

Refika- Özlem Çakar Yalçınkaya

Akın- Erhan Alpay

Güven- Erdal Küçükkömürcü

Halise- Gonca Cilasun

Menekşe- Tülin Yazkan

Müge- Esra Kızıldoğan

Zehra- Cemre Öktem

Kavruk Ömer- Edip Tepeli

Melek- Beren Gençalp