Gazete Vatan Logo

Sefirin Kızı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Sefirin Kızı 6. Bölüm tek parça izle

Sefirin Kızı dün akşam 7. Bölümü ile televizyon ekranlarına geldi. Sefirin Kızının dün akşam yayınlanan bölümünde Sancar ‘’Ortaklık devam, sadıçlık tamam’’ der ama kader gülüp geçer bu karar ve iki sadıç bir koğuşta yan yanadır. Sadıçlar hapise girmeden son bir ortaklık yapıp, Nare’ye saldıranları bulmak. Nare ise yaşadığı travmasıyla mücadele ederken, Sadıçların suçsuzluğuna da tüm kalbiyle inanır. Peki, Sefir’in Kızı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 6. Bölüm tek parça izle…

Sefirin Kızı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Sefirin Kızı 6. Bölüm tek parça izle

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılıer’in paylaştığı Sefirin Kızı'nın yeni bölümü fragmanı, izleyiciler tarafından sabırsızla takip ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında görüldüğü üzere baş komiser Canan ve Aras Sadıçların zenginliğinin nedeni çözmeye uğraşırken, ‘’belediyedeki 9 milyonun nereye gittiğini bulduk’’ sözleri dikkat çekiyor. İşte Sefirin Kızı 8. bölüm fragmanı..

SEFİRİN KIZI 7 BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı’nın yeni bölümünde Sancar Efe’nin Nare’nin yüzünü okşayarak özür dilediği görülürken, Sancar’ın Akın’a yönelik de bir plan yaptığı anlaşılıyor.

SEFİRİN KIZI 6. BÖLÜM ÖZETİ

“Sen bana masumken inanmadın, ben sana suçluyken bile inandım!”

Sancar “Ortaklık devam, sadıçlık tamam” der ama kader gülüp geçer Sancar’ın bu ayrılık kararına. Kadere bakılırsa, iki sadıç bir koğuşta yan yana yıllar geçireceklerdir.

Sefirin oyunu yüzünden ayrılamayan sadıçların ise hapse girmeden önce yapacakları son bir ortaklık vardır; Nare’ye saldıranları bulmak. Ona bunu yapanların cezasını kesene kadar gözleri ne ailelerini görür, ne de hapiste geçirecekleri yılları.

Haberin Devamı

Sancar ve Gediz’in tüm mal varlıklarına el konulunca, Efeoğlu ailesi konağı kaybeder. Halisefe, beslemeyken hep baş eğdiği konaktan, yine başı eğik çıkar. Üstelik Nare ile aynı çatı altında yaşamak ve o kızın yaralı yüzüne bakmak zorunda kalır. Bizzat neden olduğu yaraların olduğu yüze.

Nare ise bir yandan yaşadığı saldırının travmasıyla savaşırken bir yandan kendini Sadıçların yokluğunda onlara yardım etmeye adar. Çünkü o sevdiklerinin suçsuzluğuna tüm kalbiyle inanmaktadır.