Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan'nın transparan elbisesi...

Seda Sayan'nın transparan elbisesi...

Seda Sayan, Nur Yerlitaş imzalı mayo tarzında transparan kıyafeti ile sahneye çıktı.

Seda Sayan'nın transparan elbisesi...

Kıbrıs’ta konser veren Seda Sayan, kendisiyle selfie çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Nur Yerlitaş imzalı transparan kıyafetiyle dikkati çeken ünlü şarkıcı, "Siz lütfen yerinizde oturun, ben sizin ayağınıza geleceğim” dedi.

Seda Sayan, önceki akşam Kıbrıs Kaya Artemis'te sahneye çıktı. İki saat boyunca konuklarına müzik dolu bir gece yaşatan Sayan, kendi şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve Sezen Aksu parçaları da seslendirirken, dansları ve sahne kostümüyle de beğeni topladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Nur Yerlitaş imzalı mayo tarzında transparan kıyafetini aşırı dekolte bulduğunu söyleyen Sayan, "Nur bana 'Güzel zayıflamışsın, bu elbise tam senlik' dedi ama tam alışamadım. Bizim çizgimizi bozdu mu, ne dersiniz?" diyerek seyirciye sordu. Ünlü şarkıcı, salondan gelen kuvvetli alkış üzerine "Peki, sınavı geçtik" dedi.

ENİŞTESİ VOKAL YAPTI

Gecede Sayan'ın ablası Dursel Yıldız'ın eşi Coşkun Yıldız, sanatçıya 'Cumartesi' şarkısında eşlik etti. Sayan'ın annesi Ayşe Hanım ise kızını en ön masadan dinledi.

Haberin Devamı