Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan hakkında şoke eden bir iddia daha

Seda Sayan hakkında şoke eden bir iddia daha

Mülayim adı ile tanınan Cengiz Çimen, Seda Sayan'ın sabah programında yardımcılığını yaparken cuma namazına gittiği için işinden kovulduğunu iddia etmişti. Seda Sayan hakkında şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı.

Seda Sayan hakkında şoke eden bir iddia daha

Bir dönem sabah programı sunan Seda Sayan'ın yapımcılığını yürüten Mülayim lakaplı Cengiz Çimen, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın konuğu olmuştu.

Çimen, cuma namazına gittiği için Seda Sayan'ın çok sinirlendiğini ve işine son verdiğini iddia etmişti.

Seda Sayan bu iddialara sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından ''Namaz kıldı' diye işten kovan da 'kovuldum' diye ağlayan da namerttir. Allah'a havale ediyorum. Unutmayın ben yastığa başımı vicdanım çok rahat koyuyorum. Siz düşünün. İnandırıcılığınız sıfır.' açıklamasını yapmıştı.

ŞOKE EDEN BİR İDDİA DAHA!

2.Sayfa'nın Instagram hesabında yayınlanan bu olayın ardından gelen bir yorum herkesi şoke etti.

Meral Çakmak Akar isimli bir takipçi, Seda Sayan hakkında 'Yıllar önce akülü sandalye için gitmiştik. Annemlerin başörtülerini çıkarması gerektiğini söylediler.Böyle olacağını bilseydik hiç gitmezdik.' iddiasında bulundu.

'YAZ ŞİMDİ BEKLİYORUM'

Seda Sayan, bu iddiaya sessiz kalmadı.

Sayan, 'Bunu direkt Seda Sayan bize söyledi onun ağından duyduk diyebilir misin? Allah'tan korkmadan merak ediyorum yaz şimdi bekliyorum' dedi.

Haberin Devamı

Seda Sayan'ın cevabının ardından, iddiayı ortaya atan takipçi 'Kaç yaşında kadınlar bana sandalye verecekler diye saçlarını açtılar. Benim için travma oldu. Sizden mi çalıştığınız televizyondan mı siz açıklayacaksınız:' dedi.

Yapılan yorumların ardından Seda Sayan'ın yapacağı açıklama merak konusu oldu.

(Posta)