Gazete Vatan Logo

Seda Demir kimdir? (Survivor 2017)

Survivor 2017'nin ünlüler takımındaki yarışmacılardan biri de ekranlardan tanıdığımız sima Seda Demir oldu. Seda Demir bu akşamki Survivor 2017 elemesinde aday gösterildi ve risk altında bulunuyor. Peki Seda Demir kimdir?

Seda Demir kimdir? (Survivor 2017)

Yıllar önce fenomen dizi Yaprak Dökümü'nde Sedef rolü ile ünlenen Sedar Demir Survivor 2017 kadrosuna katıldı. Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan Sedar Demir, bu hafta eleme potasına eklenen 4 adaydan biri oldu. Bu akşam ada konseyinde toplanılacak ve kimin gidileceğine oylarla karar verilecek. İşte Survivor 2017 Sedar Demir'in hayatı...

SEDA DEMİR KİMDİR?

Seda Demir, okul hayatı boyunca hep voleybolla ilgilendi. Oldukça iyi yüzebilen Demir, yüzme dalında en uzun mesafe 5600 metrede mücadele etti. Asıl spor branşı koşu olan Demir, Atatürk Gazi koşusunda 6 kilometrede ikinciliği elde etti. Galatasaraylılar Derneği'nin koşusunda da 3'üncülüğü 10 saniye ile kaybeden Demir'in en uzun koşusu 15 kilometre olmuş ve ayrıca Avrasya koşusunda yer almıştır.

Seda Demir Marmara Üniversitesi Fransızca kamu yönetimi ve siyaset bilimi mezunudur. Seslendirme ve diksiyon eğitimlerinin yanı sıra oyunculukla ilgili de pek çok workshop ve eğitim alan Demir, reklamlarda da boy gösterdi. İlk oyunculuğa Yaprak Dökümü dizisiyle başlayan Demir, daha sonra Yıldız Masalı, İntikam ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol aldı. Azerbaycan'da oymayan Karanlıklar Çiçeği dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Demir, ilk sinema deneyimini de Evlenmeden Olmaz filmiyle yaşadı.

Haberin Devamı