Gazete Vatan Logo
Magazin Seçkin’in baba acısı

Seçkin’in baba acısı

Eski model Seçkin Piriler’in mutsuzluğu ortaya çıktı. Piriler’in babası Süreyya Piriler, Edremit’te bir motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Seçkin’in baba acısı

Kaan Tangöze’yle evlendikten sonra modelliği bırakan Seçkin Piriler’in geçen hafta baba acısı yaşadığı ortaya çıktı. Önceki gün oğlu Volkan ile Bebek sahilinde yürüyüşte görüntülenen Piriler, gözyaşları içinde “Babam Edremit’teki yazlıkta motosikletle gezerken kaza yaptı. Süratle gelen başka bir motor çarpmış. Yoğun bakımda altı gün kaldı. Kan pıhtılaşması nedeniyle hayatını kaybetti. Hayatımızın en zor günlerini yaşıyoruz. Çok üzücü bir durum ama çocuklarımla avutuyorum kendimi. En büyük acıyı da annem yaşıyor. Babam Türkiye’de ünlü bir lüthier (telli müzik aletleri) ustasıydı. Onu müzisyenler iyi bilir. Çarpan sürücü çok hızlıymış. Kamu davası açıldı ve avukatımız davayı takip ediyor” dedi.

Defile iptal

Piriler, öğrencisi olduğu İstanbul Moda Akademisi’nden mezun olduğunu, ancak yapacakları defilenin Ankara’daki saldırı nedeniyle iptal edildiğini de söyledi.