Gazete Vatan Logo

Saymaz'ın o iddiası Selvi'yi çıldırttı!

Saymaz'ın o iddiası Selvi'yi çıldırttı!

Gazeteci İsmail Saymaz'ın, Oda TV soruşturmasıyla ilgili olarak Abdülkadir Selvi'yi suçlaması ekrandaki tansiyonu yükseltti.

Yenişafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi ile gazeteci İsmail Saymaz'ın Oda TV ve Baykal kavgası tansiyon yükseltti. Saymaz'ın polisin medyaya servis ettiği bazı notları, Selvi'nin köşesine taşıdığını ve bunların da mahkemelerde delil teşkil ettiğini ima etmesi tartışma çıkardı.

Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de yine cemaat ve kumpas kavgası çıktı. Radikal gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın Yenişafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi'yi hedef alan sözleri, karşılıklı söz düellosuna neden oldu.

ODA TV VE BAYKAL DAVASI

Oda TV soruşturmasında polisin bazı bilgi notlarını medyaya servis edilerek kamuoyu oluşturulduğunu söyleyen Saymaz, bunların da hükümete yakın medyada yer aldığını söyledi. Bazı köşe yazarlarının bunları köşelerine taşıdığını iddia eden Saymaz, Selvi'nin de bu gazeteciler arasında yer aldığını söyleyerek, o dönemdeki bazı köşe yazılarını gösterdi. Bu iddialara kırşı çıkan Selvi ile Saymaz arasında sert tartışmalar yaşandı.

Haberin Devamı