Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! - İşte 24 Haziran 2017 MPi

Sayısal Loto’da bugün 1076. hafta çekilişi gerçekleştirildi. 24 Haziran 2017 Sayısal Loto çekilişine göre kazandıran numaralar belli oldu. İşte Sayısal Loto'nun kazandıran numaraları...

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! - İşte 24 Haziran 2017 MPi

Sayısal Loto çekilişleri her hafta Cumartesi günü, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. İşte bu haftanın sonuçları

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişleri ile 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

6 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

5 bilenler loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

3 bilenler ve 4 bilenler ise loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda verilecek olan ikramiyeler için süreler, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini ilgili yerlerden en geç bir yıl içinde alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğramış olan ikramiyeler için de ödeme gerçekleştirilmez. Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1076. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto’da bugüne kadar en çok çıkan ve ikramiye kazandıran 5 rakam; 18, 21, 36, 38 ve 40’tır.

Sayısal Loto çekilişlerinde en az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış ve ikramiye çıkmış olsa bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Sayısal Loto kuponlarında kolon işaretlemeleri dik olarak yapılmalıdır. İşaretlemelerde kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Çekiliş kuponu doldurulduktan sonra iptal edilmek istenirse, kolonun altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. İptal kutucuğu işaretlenmezse, makine tarafından o kolon oynanmış olarak kabul edilir. Sayısal Loto kuponlarının aşırı ısıya karşı korunması gereklidir, akdi durumlarda bilet yapısında bozulma meydana gelebilir.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen kimse çıkmazsa büyük ikramiye bir sonraki hafta verilmek üzere devreder. Toplam üç devir ardından dördüncü hafta çekilişinde de 6 bilen çıkmazsa ikramiye 5 bilen talihliler arasında dağıtılır. Çekilişte 5 bilen de çıkmazsa 4 bilenler arasında ikramiye dağıtımı gerçekleştirilir.

Haberin Devamı

Sayısal Loto çekilişlerinde katılım için bir sınır yoktur. Çekiliş için istenilen sayıda kolon doldurulabilir ve çekilişe katılım sağlanabilir. Biletler sistem tarafından kabul edilmezse, biletler tahrif edilmiş ve yırtılmışsa ikramiye ödemesi yapılmaz. Sayısal Loto kuponunun sizde bulunuyor olması, bilet ile kazanılan ikramiyeyi talep etme hakkınız size vermez. Sayısal Loto kuponu arkasına, güvenlik amaçlı ve ikramiye kazanılması durumunda ispat edilmesi için ad ve soyad yazılarak imza atılması gerekir. Sayısal Loto çekilişlerine, Milli Piyango İdaresi tarafından ruhsat verilmiş olan yerlerden katılım sağlanmalıdır. Aksi halde ikramiye ödemesi gerçekleştirilmez.