Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları belli oldu! (27 Ocak 2018 Sayısal Loto şanslı numaraları)

27 Ocak Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Sayısal Loto’da bugün 1107’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmamış, büyük ikramiye tutarı olan 1 milyon 917 bin 680 lira 20 kuruş bu haftaya devretmişti. İşte 25 Ocak Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto çekilişi sonuçları belli oldu! (27 Ocak 2018 Sayısal Loto şanslı numaraları)

25 OCAK SAYISAL LOTO SONUÇLARI

04 - 14 - 16 - 40 - 44 - 45

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO’DA EN FAZLA HANGİ SAYILAR ÇIKAR?

Sayısal Loto çekilişi sonuçlarına bakıldığında en fazla çıkan sayılar; 18, 21, 36, 38 ve 40’tır. En az çıkan sayılar; 33, 37, 43 ve 45

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto’da 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almak için hak kazanır. İkramiye kazanan talihliler arasından;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilen talihliler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş sonucunda ikramiye kazanan talihlilerin 1 yıl içerisinde ikramiyesini alması gerekir. Bir yıl içinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve bu ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler de Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kaydedilir.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye verilmez. Çekiliş için kolon doldurulurken kırmızı kalem kullanılmaması ve işaretlemelerin dik olarak yapılması gerekir. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde kolon altındaki iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir.

Haberin Devamı

Oynanan her kolon için ücret ödenir. Çekilişte katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir. Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmaz ve büyük ikramiye verilemezse, sonraki haftaya devreder. İptal edilen, barkot ve güvenlik numarası tam olarak okunmayan, sahte biletlet için de ödeme yapılmaz.