Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat kaçta? 2 haftadır devrediyordu!

Sayısal Loto çekilişi için saatler kaldı. 2 hafadır devreden Sayısal Loto'nun 1288. Hafta çekilişi bu akşam gerçekleştirilecek. 3.200.469,39 TL devreden Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye tutarının 5 milyona yaklaşması bekleniyor. Peki, Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat kaçta?

Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat kaçta? 2 haftadır devrediyordu!

Sayısal Loto çekilişinde geri sayım sürüyor. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Çarşamba ve cumartesi akşamları gerçekleştirilen çekilişler bu hafta 1288. Kez gerçekleştirilecek. Sayısal Loto'da iki haftadır 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye tutarı 3.200.469,39 TL’ye ulaştı. Peki Sayısal Loto 1288. Hafta çekilişi bugün saat kaçta olacak?

Sayısal Loto'nun cumartesi akşamı gerçekleştirilen 1287. Hafta çekilişinde 5 bilen 120 kişi 6.788,55 TL, 4 bilen 7.375 kişi 83,45 TL, ve son olarak 3 bilen 137.612 kişi 11,80 TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu.

Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:45'ten itibaren Milli Piyango canlı çekiliş sayfası üzerinden takip edilebilecek.

OYUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

Haberin Devamı

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir..