Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (5 Mayıs 2018)

Sayısal Loto’da bugün 1121’inci hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmamış, birinci devrini gerçekleştiren çekilişte büyük ikramiye tutarı, 1 milyon 758 bin 260 liraya ulaşmıştı. İşte 5 Mayıs Sayısal Loto çekilişi sonuçları...

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (5 Mayıs 2018)

5 MAYIS SAYISAL LOTO SONUÇLARI

3 - 6 - 18 - 19 - 26 - 31

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!


Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.


SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda talihlilere ikramiye verilir. İkramiye kazanan talihlilerden;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler ve büyük ikramiye kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş sonucunda kazanılan ikramiyelerin bir yıl sonuna kadar alınması gerekir. Bir yıl içerisinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve bu ikramiyeler için talihlilere ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

SAYISAL LOTO NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Sayısal Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılarak yapılır. Oyun planı dahilinde dağıtılacak olan ikramiyeleri kazanacak numaralar yetkili kişiler tarafından kamera karşısında belirlenir. Çekiliş her hafta Cumartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15’te gerçekleştirilir. Çekilişe katılmak isteyenler çekiliş saati öncesine kadar kupon doldurarak katılım sağlayabilirler.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Sayısal Loto kuponunda kolonlar bulunur. Her kolonda 1’den 49’a kadar sayılar yer alır. Kolonda 6 sayı işaretlenir ve böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ayrı ücret ödenir.

Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmazsa büyük ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Bu devir, üç haftadan daha fazla olamaz. Dördüncü hafta çekilişinde de altı bilen çıkmaz ise, bu gruba ayrılan ikramiye tutarı beş bilenlere dağıtılır. Beş bilen de yoksa dört bilen talihlilere büyük ikramiyenin dağıtımı gerçekleştirilir.

ÇEKİLİŞ KUPONU YIRTILIRSA NE OLUR?

Sayısal Loto çekilişi kuponu; sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, tahrif edilmiş ya da iptal edilmişse bu kuponlar için ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı

Bir bilete ikramiyenin ödenebilmesi için; en az çekiliş sonucunda belirlenen sayılar, bilet güvenlik numarası, arka yüzdeki bilet seri numarası ve barkotun yetkililer tarafından açıkça okunması gerekir.