Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı (5 Ağustos 2017)

Sayısal Loto’da bugün 1082. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Sayısal Loto’da geçen hafta 6 bilen 1 talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. 05 Ağustos 2017 itibariyle Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları açıklandı.

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı (5 Ağustos 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenlenen Sayısal Loto çekilişinin bin 82’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1082. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto’da bugüne kadar talihlilere en çok kazandıran numaralar 18, 21, 36, 38 ve 40 oldu.

Sayısal Loto çekilişlerinde en az kazandıran numaralar ise 33, 37, 43 ve 45 oldu.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihlilere ikramiye verilir. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içinden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

İkramiye almaya hak kazanan talihlilerin bir yıl içinde ikramiyelerini almaları gereklidir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi yapılmaz.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılıp ikramiye kazanılmış olsa bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Sayısal Loto kuponu doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Eğer oynanan kolon iptal edilmek istenirse, kolon altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Sayısal Loto çekilişlerinde ikramiye almaya hak kazananlar bir yıl içinde ikramiyelerini ilgili yerden almalıdırlar. Çekiliş sonucu 6 bilen çıkmazsa ikramiye bir sonraki haftaya devreder. İkramiye tutarı üç devir gerçekleştirdikten sonra dördüncü haftada da bilen çıkmadığı zaman 5 bilen talihliler arasında paylaştırılır. Çekilişlere katılacak olanlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerleri tercih etmelidirler. Aksi halde Milli Piyango İdaresi tarafından ikramiye ödemesi yapılmaz.