Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı...

Sayısal Loto’da bugün 1116’ncı hafta çekilişi gerçekleştirildi. MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte 31 Mart Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı...

31 MART SAYISAL LOTO SONUÇLARI

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO’DA EN FAZLA ÇIKAN SAYILAR

Sayısal Loto çekilişi sonuçlarına göre en fazla çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran sayılar; 18, 21, 36, 38, 40’tır. En az çıkan sayılar ise; 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye kazananlardan;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içerisinde alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödenmez. Kupon doldurulurken işaretlemelerin dik olarak yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Çekilişte 6 bilen çıkmaması halinde, büyük ikramiye bir sonraki hafta verilmek üzere devreder. Katılım sınırı bulunmadığı için istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. Doldurulan her kolon için ücret verilir. Sistemin kabul etmediği sahte, iptal edilmiş ve yırtılmış biletlere ikramiye ödemesi yapılmaz. Biletler için talihlilere ikramiye ödenebilmesi için biletin barkot, güvenlik numarası ve seri numarasının tam olarak okunması gerekir.

Haberin Devamı

eder.