Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 29 Temmuz 2017

Sayısal Loto çekilişi bin 81’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen bir talihli tam 3 milyon 436 bin 423 lira 70 kuruş ikramiye almaya hak kazanmıştı. Bu hafta büyük ikramiye Kocaeli-İzmit'e isabet etti. Kazandıran numaralar ise "22-23-26-30-40-45" olarak bildirildi.

Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 29 Temmuz 2017

Sayısal Loto çekilişi sonuçlandı. 6 bilen 1 kişi 1.639.351,50 liralık ödülün sahibi oldu. 1 kişiye çıkan ikramiye Kocaeli-İzmit'e isabet etti. Kazandıran numaralar ise "22-23-26-30-40-45" olarak bildirildi.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

İkramiye almaya hak kazanan talihliler bir yıl içinde ikramiyelerini ilgili yerlerden almalıdır.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1081. hafta çekilişi düzenlenecek olan Sayısal Loto’da talihlilere en çok kazandıran numaralar 18, 21, 36, 38 ve 40’tır.

En az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Haberin Devamı

18 yaşından küçük olanlar Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılmış ve ikramiye kazanmış olunsa bile ikramiye ödenmez. Sayısal Loto’da kupon doldurulurken işaretleme işlemi dik olarak yapılmalıdır. İşaretlemede kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Oynan kupon iptal edileceği zaman kupon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir.

Sayısal Loto çekilişinde ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde alması gereklidir. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Bu ikramiye tutarları zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler de Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmazsa ikramiye tutarı bir sonraki haftaya 6 bilene verilmek üzere devreder. İkramiye toplamda üç devir yaptıktan sonra dördüncü haftada da verilmezse 5 bilen talihliler arasında dağıtım yapılır. Çekilişlere katılım için Milli Piyango İdaresi tarafından ruhsat verilen yerler tercih edilmelidir. Ruhsat verilmeyen yerlerden alınacak olan biletlere ikramiye ödenmez.

Haberin Devamı