Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi (26 Mayıs 2017)

Sayısal Loto çekilişleri her hafta cumartesi günleri Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Bugün Sayısal Loto’nun bin 72. hafta çekilişi yapılacak. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen kimse çıkmadığı için geçen haftanın büyük ikramiye tutarı olan 1 milyon 684 bin 524 lira 75 kuruş bu haftaya devretti.

Sayısal Loto çekilişi (26 Mayıs 2017)

Milli Piyango İdaresi’nin düzenlediği Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye geçen hafta devretti. Geçen haftanın kazandıran numaraları 9, 11, 28, 29, 33 ve 37 oldu. 5 bilen 90 talihli 7 bin 882 lira 65 kuruş almaya hak kazandı. 4 bilen 7 bin 139 talihli 74 lira 70 kuruş, 3 bilen 133 bin 841 talihli de 11 lira 25 kuruş almaya hak kazandı.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi sonunda belirlenen sayıları doğru tahmin eden talihliler, ikramiyelerini tutarlarına bağlı olarak farklı yerlerden alırlar. Sayısal Loto çekilişi sonucunda;

3 bilenler ve 4 bilenler Loto bayilerinden,

5 bilenler Loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde almaları gereklidir. Bir yıl içinde talihliler tarafından alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğramış olan ikramiyeler için de Milli Piyango İdaresi tarafından bir ödeme yapılmaz. 1 yıl dolduktan sonra alınmayan ikramiyeler, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1072. hafta çekilişi düzenlenecek olan Sayısal Loto çekilişinin bugüne kadar en çok çıkmış olan 5 numarası; 18, 21, 36, 38 ve 40’tır.

Sayısal Loto çekilişlerinde istatistiklere bakıldığında şu ana kadar en az çıkmış olan numaralar ise; 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO OYNARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişleri için yaş sınırlaması vardır. 18 yaşından küçük olanlar, Sayısal Loto çekilişine katılamaz. Çekilişe katılıp ikramiye kazanmış dahi olsa ikramiye verilmez. Sayısal Loto kuponları üzerinde kırmızı kalem ile işaretleme yapılmaması gereklidir. İşaretleme yapılırken de dik olarak işaretleme işlemi yapılmalıdır. Kupon doldurulurken iptal edilmek istenen kolon için iptal kutucuğunun işaretlenmesi gereklidir. Aksi halde kolon geçerli olarak kabul edilir. Sayısal Loto çekilişlerinde katılım için bir kısıtlama yoktur. Katılmak isteyenler istedikleri kadar kolonu doldurarak çekilişe katılabilirler. Sayısal Loto biletleri aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Çünkü aşırı ısınmaya maruz kalan biletlerin yapısında bozulmalar oluşabilir. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte biletler ve tahrif edilen, yırtılan biletler için ödeme işlemi yapılmaz. Sayısal Loto çekilişleri için kuponlarının güvenliğini sağlamak için arka yüzüne ad ve soyad yazılarak imzalanmalıdır. Yapılan bu işlem ikramiye kazanıldığında ispat açısından kanıt olacaktır. Milli Piyango biletleri, Milli Piyango İdaresi tarafından yetkilendirilen bayilerden alınmalıdır. Yetkisi bulunmayan kişilerden veya yerlerden alınacak biletlere ikramiye ödemesi yapılmamaktadır.

Haberin Devamı