Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! İşte MPİ 22 Temmuz 2017)

Sayısal Loto’da bugün 1080. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye tutarı olan 1 milyon 631 bin 61 lira bu haftaya devretmişti. İşte 22 Temmuz 2017 Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! İşte MPİ 22 Temmuz 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Cumartesi günleri gerçekleştirilen Sayısal Loto sonuçları açıklandı.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1080. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto’da kazandıran numaralara bakıldığında en çok çıkan rakamlar 18, 21, 36, 38 ve 40’tır.

Sayısal Loto çekilişinde en az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Her hafta düzenlenen Sayısal Loto çekilişi sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihlilere ikramiye verilir. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi’nin şubelerinden,

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyesini alabilir.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişleri için 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış, ikramiye kazanmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı

Sayısal Loto kuponunda kolonlar doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve işaretleme işlemi sırasında kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Kupon doldurulduktan sonra iptal edilmek istenirse kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi gerekir. İptal kutucuğu işaretlenmezse o kolon makine tarafından oynanmış olarak sayılır.

Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde ilgili yerden alması gereklidir. Bir yıl sonunda talihliler tarafından alınmamış olan ikramiye zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir.

Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen olmazsa ikramiye tutarı bir sonraki hafta 6 bilenlere verilmek üzere devreder. İkramiye tutarı toplam üç devir yaptıktan sonra dördüncü haftada da 6 bilen çıkmazsa 5 bilen talihliler arasında dağıtılır.

Çekilişlere katılımlar Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş olan yerlerden yapılmalıdır. Yetkisi olmayan kişilerden ya da yerlerden alınacak olan biletler için ikramiye ödemesi gerçekleştirilmez.

Haberin Devamı