Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (22 Ağustos 2018)

Sayısal Loto'da haftanın çekilişi yapıldı. MPİ tarafından Cumartesi akşamları düzenlenen Sayısal Loto, artık Çarşamba da çekiliyor. Peki 1142. hafta çekilişi gerçekleşen Sayısal Loto'da hangi numaralar kazandırdı?

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (22 Ağustos 2018)

Sayısal Loto çekilişi yine nefesleri kesti. MPİ'nin düzenlediği Sayısal Loto'da bu hafta talihli numaralar hangileri oldu? İşte Sayısal Loto çekilişinde haftanın sonuçları...

22 AĞUSTOS 2018 SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

4, 8, 30, 36, 44, 49

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişinde kazanılan ikramiyelerin ödemesi, ikramiye miktarına göre farklı yerlerden yapılır. Çekiliş sonucunda;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilirler.

Sayısal Loto’da kazanılan ikramiyelerin bir yıl içinde ilgili yerden alınması gerekir. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Çekilişte 6 bilen çıkmazsa, ikramiye sonraki haftaya devreder. Devir sayısı üçten fazla olamaz. Dördüncü haftada büyük ikramiyenin verilememesi halinde, büyük ikramiye tutarı 5 bilen talihliler arasında dağıtılır.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sayısal Loto çekilişi her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Çekiliş sonucunda talihliler ikramiye almaya hak kazanır. Sayısal Loto çekilişinde sayılar, canlı yayın ile belirlenir. Canlı yayın, millipiyango.gov.tr internet sitesinden izlenebilir. Canlı yayın sonrasında yayın tekrarı ve çekilişin kazandıran sayıları internet sitesinde yayınlanır. İnternet sitesinden geçmiş çekiliş sonuçlarına da ulaşılabilir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto çekilişleri için yaş sınırı bulunur ve 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Sayısal Loto kuponu, kolonlardan oluşur. Kolonlarda 1’den 49’a kadar sayılar bulunur. Her kolondan 6 sayı seçilir. Oynanan her kolon için ücret verilir. Çekilişlere, her hafta Pazar günü sabahından Cumartesi günü saat 21.00’a kadar katılım sağlanabilir. Katılım için sınır bulunmaz ve istenilen sayıda kolon doldurulabilir. Loto bayilerinde bulunan makinelere otomatik olarak da kupon oynatılabilir. Cumartesi günü gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar.

Haberin Devamı