Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (2 Haziran 2018)

Sayısal Loto’da bugün 1125’inci hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmmış, 1 milyon 862 bin 135 lira 13 kuruşluk büyük ikramiye bu haftaya devretmişti. İşte 2 Haziran Sayısal Loto çekilişi sonuçları...

Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (2 Haziran 2018)

2 HAZİRAN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

12, 16, 32, 35, 40, 47

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi her hafta Cumartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Çekiliş sonucunda belirlenen sayılardan 3, 4, 5 ve 6 tanesini doğru bilenler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye kazananlar arasından;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler ve büyük ikramiye kazananlar da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Sayısal Loto’da 6 bilen kimse çıkmazsa ikramiye tutarı, sonraki haftaya devir eder ve 6 bilenler ikramiyeyi alabilirler. Çekilişlerde devir sayısı toplamda üçten fazla olamaz. İkramiye dördüncü haftaya devreder ve dördüncü haftada da 6 bilen çıkmazsa, büyük ikramiye 5 bilenler arasında paylaştırılır.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılsalar bile çekiliş sonucunda MPİ tarafından ikramiye ödenmez. Sayısal Loto kuponunda kolonlar yer alır ve her kolonda 1’den 49’a kadar sayılar vardır. Bir kolondan altı tane sayı seçilir ve işaretlenir. Oynanan her kolon için ayrı ücret ödenir.

Haberin Devamı

Kuponlarda sayıların işaretlemeleri dik olarak yapılır ve işaretleme işlemlerinde kırmızı kalemin kullanılmaması gereklidir. Oynanan sayıların birden fazla çekilişte geçerli olabilmesi için, çoklu çekiliş seçeneği işaretlenebilir. Çoklu çekiliş seçeneği oynanan sayıların 2, 3 veya çekiliş için geçerli olmasını sağlar. Sayısal Loto’da katılım sınırı bulunmaz ve katılımcılar istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir.

ÇEKİLİŞ KUPONU YIRTILIRSA NE YAPILMASI GEREKİR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda kazanan kuponlara ikramiyenin verilebilmesi için, kuponun korunmuş olması gereklidir. İkramiyenin alınabilmesi için; barkot numarası, bilet arka yüzündeki seri numarası, güvenlik numarası ve çekilişte çekilen sayıların yetkililer tarafından tam olarak okunması gerekir.

Haberin Devamı