Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi (19 Ağustos 2017)

Sayısal Loto oyununda bugün bin 84’üncü hafta çekilişi gerçekleştirilecek. Geçen hafta Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen bir talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu. Talihli 3 milyon 382 bin 166 lira 75 kuruş ikramiye almaya hak kazandı. Sayısal Loto’da 19 Ağustos talihlileri ise 11, 15, 16, 17, 18, 40 numaraları oldu.

Sayısal Loto çekilişi (19 Ağustos 2017)

Sayısal Loto çekilişinde geçen hafta bir talihli 3 milyon 382 bin 166 lira 75 kuruşluk büyük ikramiyenin sahibi oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan talihlinin kuponunu İzmir’in Karaburun ilçesinden yatırdığı tespit edildi. Büyük ikramiye dışında Sayısal Loto çekilişi sonucunda 5 bilen 129 talihli 5 bin 675 lira 65 kuruş, 4 bilen 7 bin 225 talihli 76 lira ve 3 bilen 134 bin 85 talihli de 11 lira 60 kuruş almaya hak kazandı. Sayısal Loto’da 19 Ağustos talihlileri ise 11, 15, 16, 17, 18, 40 numaraları oldu.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

Sayısal Loto çekilişi ile kazanan talihlilere toplamda 6 milyon 218 bin 811 lira 60 kuruş ikramiye dağıtımı gerçekleştirildi. Elde edilen hasılattan KDV olarak kamuya 1 milyon 819 bin 762 lira 25 kuruş ve Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 16 bin 719 lira 23 kuruş aktarım yapıldı.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Haberin Devamı

Sayısal Loto çekilişleri her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Cumartesi günleri gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

3 bilen talihliler ile 4 bilen talihliler loto bayilerinden,

5 bilen talihliler loto bayilerinden ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler, ikramiyelerini bir yıl içerisinde almalıdırlar. Çekiliş tarihi itibariyle bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Çekiliş sonucunda büyük ikramiye için 6 bilen çıkmazsa ikramiye bir sonraki hafta 6 bilene verilmek üzere devreder. İkramiye üç devir gerçekleştirdikten sonra dördüncü haftada da verilmezse ikramiye tutarı 5 bilen talihliler arasında dağıtılır.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1084. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto çekilişinde en çok çıkan ve talihlilere kazandıran rakamlar şunlardır; 18, 21, 36, 38 ve 40

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en az çıkan rakamlar ise; 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Sayısal Loto kuponu doldurulurken sayılar dik olarak işaretlenmeli ve işaretleme işlemi sırasında kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Doldurulan Sayısal Loto kuponu iptal edilmek istenirse, kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. İptal kutucuğu işaretlenmeyen kolonlar geçerli olarak kabul edilir. Çekiliş kuponu aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Çünkü aşırı ısınma sonucunda kuponun yapısında bozulmalar meydana gelebilir

Sayısal Loto çekilişlerine katılım için bir sınır yoktur. İstenilen sayıda çekiliş kuponu doldurularak Sayısal Loto çekilişine katılım sağlanabilir. Kupon doldurulduktan sonra, kuponun arka yüzüne ad ve soyad yazılarak imza atılması gerekir. Yapılacak olan bu işlem, ikramiye kazanılması halinde ispat niteliği taşır. Sayısal Loto çekilişleri sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilere Milli Piyango İdaresi tarafından da biletin arka yüzüne ad ve soyad yazdırılarak imza attırılır.

Haberin Devamı