Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları (16 Eylül 2017)

Sayısal Loto oyununda bugün 1088'inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye tutarı olan 1 milyon 706 bin 461 lira 1 kuruş bu haftaya devretmişti. İşte 16 Eylül 2017 Sayısal Loto sonuçları

Sayısal Loto çekilişi sonuçları (16 Eylül 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde sonuçlar belli oldu. İşte sonuçlar...

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır!

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişler her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Çekilişler sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerini alabilir.

Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içerisinde alması gereklidir. Bir yıl içerisinden alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmazsa, ikramiye tutarı bir sonraki haftaya devreder.

SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

Haberin Devamı

1086'ncı hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto'da talihlilere en fazla kazandıran rakamlar 18, 21, 36, 38 ve 40 oldu. Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45'tir.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Sayısal Loto çekilişlerinde kuponlar doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Oynanmış olan kolon iptal edilmek istendiğinde kolonun altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Oynanan kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenmediğinde o kolon geçerli olarak sayılır. Çekiliş için doldurulan kupon, aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Çünkü kupon üzerinde bozulmalar oluşabilir. Sayısal Loto çekilişlerine katılım için sınır yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak Sayısal Loto çekilişlerine katılım sağlanabilir.