Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto bugün çekiliyor! (20 Mayıs 2017)

Sayısal Loto’nun bu hafta bin 72’nci çekilişi gerçekleştirilecek. Geçen hafta 6 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu. Talihlinin kazandığı tutar 5 milyon 468 bin 698 lira 25 kuruş oldu. Büyük ikramiyeyi kazanan biletin Kocaeli Çayırova ilçesinden yatırıldığı tespit edildi. Geçen haftanın kazandıran numaraları 13, 19, 21, 22, 34 ve 49 olmuştu.

Sayısal Loto bugün çekiliyor! (20 Mayıs 2017)

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Sayısal Loto çekilişi ile ilgili olarak yapılan açıklamada geçen hafta 5 bilen 123 talihlinin 6 bin 546 lira 55 kuruş, 4 bilen 8 bin 656 talihlinin 70 lira 20 kuruş ve 3 bilen 167 bin 383 talihlinin 10 lira 20 kuruş ikramiye kazandığı belirtildi. Çekiliş sonucunda elde edilen hasılattan kazanan talihlilere toplam 8 milyon 881 lira 70 kuruş ikramiye dağıtımı gerçekleştirildi. KDV olarak kamuya 2 milyon bin 939 lira 25 kuruş ve Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 118 bin 345 lira 38 kuruş aktarım yapıldı.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1071. hafta çekilişi düzenlenecek olan Sayısal Loto oyununda bu haftaya kadar yapılan çekilişlerde en çok kazandıran 5 sayı; 18, 21, 36, 38 ve 40 şeklindeydi.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde en az çıkan sayılar; 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda sayıları doğru tahmin ederek ikramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

Haberin Devamı

3 bilenler ve 4 bilenler Loto bayilerinden,

5 bilenler Loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto oyunu çekilişlerine 18 yaşını doldurmayanlar katılamaz. Katılmışlar ve ikramiye kazanmış olsalar dahi ikramiye ödemeleri yapılmaz. Sayısal Loto kuponlarında işaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Kolon üzerinde kutucuklar işaretlenirken dik olarak işaretleme yapılmalıdır. Kupon doldurulurken bir kolon iptal edileceği zaman kolonun altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi gereklidir. İptal kutucuğu işaretlenmediği takdirde kolon geçerli olarak kabul edilir.

Sayısal Loto oyununda bir sınırlama bulunmaz. Çekilişe katılmak isteyenler istedikleri sayıda kolonu doldurarak oyuna katılabilirler. Sayısal Loto biletleri aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Aksi durumda bilet üzerinde bozulmalar oluşabilir. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte biletler ile tahrif edilen, yırtılan biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz. Kuponun sizde bulunması biletin kazandırdığı ikramiye talep etme hakkını size vermez.

Haberin Devamı

Düzenlenen çekilişler ile verilecek olan ikramiyeler için süreler, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. İkramiye kazanan talihliler ikramiyelerini bir yıl içinde almalıdır. Bir yıl içinde ikramiyesini almayan talihlilerin ikramiyeleri zaman aşımına uğrar ve bir yıl sonunda o ikramiyeler için ödeme işlemi gerçekleştirilmez. İkramiye süre bitiminde gelir olarak Milli Piyango İdaresi’ne kayıt edilir.

Sayısal Loto çekilişlerinde büyük ikramiye için gerekli olan 6 sayıyı bilen çıkmazsa büyük ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Büyük ikramiye ardarda 3 defa devrettikten sonra 4. hafta çekilişinde de 6 bilen çıkmadığı takdirde ikramiye tutarı 5 bilenler arasında dağıtılır. 5 bilen de çıkmazsa ikramiye 4 bilenler arasında dağıtılır.

Sayısal Loto biletlerinin arka yüzü imzalanarak ad ve soyad yazılmalıdır. Yapılacak olan bu işlemle ikramiye kazanılması durumunda ispatı daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişlerin biletleri, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş olan yerlerden alınmalıdır. Yetki verilmeyen yerlerden alınacak olan biletler için ikramiye ödenmez.