Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 11 Şubat Sayısal Loto'da kazandıran numaralar

Sayısal Loto'da kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar ; 4, 12, 24, 25, 29 ve 47 olarak belirlendi. Peki Sayısal Loto'da bu haftanın talihleri kimler oldu?

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 11 Şubat Sayısal Loto'da kazandıran numaralar

Sayısal Loto sonuçlar (11 Şubat) Milli Piyango idaresi tarafından canlı olarak ekrana geldi. Heyecanla beklenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto sonuçlarına göre kazandıran numaralar 4, 12, 24, 25, 29 ve 47 oldu.. MPİ 11 Şubat Sayısal Loto bilet sorgulama ekranına haberimizdeki linkten kolayca ulaşabilirsiniz.

Sayısal Loto 1057. haftanın kazandıran numaraları; 4, 12, 24, 25, 29 ve 47 olarak belirlendi.

Sayısal Loto çekilişinde altı bilen çıkmayınca bir milyon 711 bin 286 lira altmış bir kuruş olan büyük ikramiye haftaya yapılacak çekilişe devir etti.

Sayısal Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şöyle oldu; 5 bilen 145 kişi 4 bin 971 lira yetmiş beşer kuruş, 4 bilen 7 bin 577 kişi 72 lira yirmişer kuruş, 3 bilen 140 bin 473 kişi 10 lira seksen beşer kuruş ikramiye alacaklar.




BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Sayısal Loto önceki hafta çekilişinde hangi numaralara büyük ikramiye çıkmıştı? Sayısal Loto'nun 1056. hafta çekiliş yapıldı. Bu haftaki çekilişte büyük ikramiye bir kişiye isabet etti. Şanslı kişinin kuponunu İstanbul Kadıköy'de oynadığı açıklandı. Kazandıran numaralar; 16, 27, 28, 32, 42 ve 43 oldu.

Haberin Devamı

Milli Piyango’nun açıkladığı bilgilere göre, bu haftaki çekilişte 6 bilen bir kişi oldu. Talihli kişi İstanbul Kadıköy'den çıktı. 6 bilen 1 kişi 1.745.158,75 TL ikramiye kazandı. 5 bilen 123 kişi 5.975,70 TL TL, 4 bilen 7.556 kişi 73,25 TL, 3 bilen 138.566 kişi ise 11,25 TL ikramiye kazandılar.

Çekilişte, 4 milyon 433 bin 760 lira 35'er kuruş ikramiye dağıtıldı. Büyük ikramiyeyi kazanan kişinin kuponunu, Manisa’nın Soma ilçesinde yatırdığı belirtildi.

Hasılattan kamuya KDV olarak 1 milyon 763 bin 337 lira 28 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 985 bin 280 lira 7 kuruş aktarılacak.

Sayısal Loto bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Geçtiğimiz hafta 6 bilen 2 kişiye 928.140.55 TL ikramiye kazanmıştı. Şanslı rakamları haberimizdeki linkten öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

SAYILSAL LOTO NE ZAMANA KADAR OYNANIR?

Sayısal Loto sonuçları her Cumartesi saat 21:30′da açıklanır. Dolayısıyla pazar sabahından Cumartesi akşamı çekiliş öncesine kadar oynanabilir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyler ve kolonların otomatik olarak doldurulmasını sağlarsınız. Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istiyorsanız, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız. İkramiyeler 3′den fazla doğru tahminde bulunan katılımcılar arasında paylaşılır. Seçtiği altı adet sayıdan altısı da çekilişte çıkan katılımcılar büyük ikramiyeye hak kazanırlar. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Sayısal Loto çekilişlerinin basın duyurusu, her hafta Cumartesi günü saat 21:30′dan sonra yapılır. Sayısal Loto çekiliş sonuçları, en hızlı şekilde SuperLotoSonuc.com adresinden öğrenilebilir. Her hafta yapılan çekilişlerde 6 bilen çıkmadığı taktirde, büyük ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Devir ikramiye miktarını katladığından, katılımcı sayısını da arttıracak ve sonraki haftanın büyük ikramiye miktarı da bununla doğru orantılı olarak artacaktır. Çok fazla devir gerçekleştiği göz önünde bulundurularak, yapılan bir değişiklikle 3 haftadan fazla arka arkaya devir gerçekleşmesini önlemeye yönelik bir program değişikliğine gidilmiştir. Buna göre, 4 hafta üst üste 6 bilen çıkmayıp büyük ikramiyenin devretmesi durumunda. Büyük ikramiye 5 bilen yada 5 bilen de çıkmaması halinde 4 bilenler arasında paylaştırılacaktır.

Haberin Devamı

Kazanılan ikramiyeler için elbette bir zaman aşımı süresi mevcuttur. Bu süre bir (1) yıldır ve tahsil edilmeyen ikramiyeler Milli Piyango'ya kalmayıp hazineye devredilecektir. Her yıl çok yüksek miktarda ikramiyenin tahsil edilmediği ve bu kaynağın yol, su gibi işlerde kullanıldığı yetkililerce bildirilmektedir. Bunun sebebinin doğru kontrol edilmeyen yada kaybedilen biletler olabileceği gibi, tahrip edilmiş biletlerin de fazlalığı dikkati çekilmektedir. Tahrif edilmiş (üzerinde değişiklik yapılmış), yırtılmış, yada iptal edilmiş biletler için ödeme yapılmaz. İbraz edilen bilete ödeme yapılabilmesi için, biletin üzerindeki barkot, çekiliş sayıları, güvenlik numarası ve ayrıca biletin arkasında basılı olan bilet no'sunun net okunacak kondisyonda olması gereklidir. (Bilet sadece yırtılmış fakat bunun dışında tamamen iyi durumdaysa yine de başvurabilirsiniz. Orjinalliğine yönelik yapılacak teknik incelemeden sonra kabul edilip edilmeyeceğine karar verilir.)

Haberin Devamı

Kupon üzerinde seçilen altı adet sayıdan toplamda 3 veya 4 adedini doğru tahmin edebilen katılımcılara ikramiyeleri Sayısal bayilerince ödenir.

5 adet sayıyı doğru tahmin eden katılımcılara ödeme bayi veya Milli Piyango İdaresi tarafından yapılır.

6 adet sayının tamamını doğru tahmin eden katılımcılaraysa ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödenir.

Henüz reşit olmayan 18 yaşın altındakiler, Sayısal Loto 6/49 oynayamazlar. İkramiye çıkmış ve ibraz ettikleri biletlerine ödeme yapılmasını isteyemezler. Henüz reşit olmayanlara Sayısal Loto 6/49 oynatmak kanunen suç teşkil eder.

SAYISAL LOTO BİLET PARASI NASIL ALINIR?

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

SAYISAL LOTO BİLET PARASI NEREDEN ALINIR?

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.