Gazete Vatan Logo

Sayfiye Kartal 256 bin liraya

Adalar manzarasına sahip Sayfiye Kartal Aralık 2015'te teslim edilecek.

Sayfiye Kartal 256 bin liraya

Kartal'da yükselen ve Aydos Ormanı'na komşu bir konumda bulunan bol oksijenli Sayfiye Kartal'da 256 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar geçerli. Proje hakkında Rönesans Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer ile görüştük ve tüm detayları öğrendik.

Bengü Öner: Sayfiye Kartal’ın bölgedeki diğer projelerden farkı ne?

Işıl Dinçer: Sayfiye, İstanbul’un eski sayfiyesinde, Aydos Ormanı’nın yanı başında, bir tarafı yemyeşil orman bir tarafı ise Adalar manzarasıyla bölgeye bulunuyor. Sakinlerine “sayfiye tadında bir hayat” sunulması hedeflenen proje, İstanbul’un balkonu olarak da bilinen Kartal’da Aydos Ormanı’na yürüme mesafesinde, inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Sayfiye’de manzara keyfini pencerelere bağımlı olmaktan çıkararak geniş balkonlar, teraslar ve kat bahçeleri ile açık alana taşındık. Sayfiye’de deniz manzarası ve ormanın içinde yürüyüş ayrıcalığı standart olarak sunuluyor.

Bengü Öner: Projenin özellikleri neler?

Işıl Dinçer: Günümüz konut tiplerinde, çocuklu ailelerin ve gençlerin eşyalarını rahatlıkla koyabilecekleri oda sayıları çok az. Sayfiye projesi “Buçuklu daire seçenekleri” ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Sayfiye’de 1,5 +1 ve 2,5+1 gibi daire seçenekleri ailelere derin bir nefes aldırıyor. Çamaşır odası, giyinme odası, kiler veya saklama alanları hatta çalışma odası olarak farklı ve fonksiyonel değerlendirilebilecek bu alanlar, ev sahiplerine günlük hayatta çok sık kullanmadıkları eşyalara kolay ulaşabilme imkanı sunuyor. Sayfiye’de bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi birbirinden farklı daireler sunuluyor. Ayrıca Sayfiye Projesi’nde 1+1’den 3+1’e kadar 68 ile 186 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. Sayfiye’de bazı dairelerde 10 m2 büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 m2’den başlayıp 70 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor.

Haberin Devamı

Aydos Ormanı’na komşu Sayfiye’de, ev sahibi olanlar orman içinde yürüyüş yapıp açıkhavada spor yapmanın keyfini araçlarına binmeden yürüme mesafesinde yaparak çıkarabilecekler. Projede 1.500 metrekare sosyal tesis alanı bulunuyor, sosyal hayata yönelik zengin bir kompleks olan Sayfiye, kapalı havuz, sauna, fitness; basketbol, voleybol oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu ve çocuk oyun alanları gibi geniş sosyal imkanları konut sahiplerine sunuyor olacak.

Haberin Devamı

Bengü Öner: Teslim tarihi nedir?

Işıl Dinçer: Kaba inşaatının yüzde 80’i tamamlanan Sayfiye’de daireler Aralık 2015’te sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Geri sayıma başladık diyebiliriz Rönesans’ın uluslararsı inşaat tecrübesi ile çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sayfiye’den daire sahibi olacaklar 2015 yılında evlerine taşınmış olacaklar.

Bengü Öner: Lokasyon neresi? Ulaşım imkânları nasıl olacak?

Işıl Dinçer: Rönesans Konut, hedefleri doğrultusunda İstanbul’daki ilk konut projesi Sayfiye’yi de Kartal’da hayata geçirdi. TEM-E5 bağlantı yolu üzerinden Sayfiye’ye direkt erişilebilme kolaylığı ile ile rahat bir ulaşım imkanı sunuluyor. Sayfiye bulunduğu konum itibariyle, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna 3 km, TEM’e ise 4 km uzaklıkta. Özel araçla ulaşımın yanısıra toplu taşıma ile de ulaşım rahatlığına sahip.Sayfiye Projesi toplam 303 konuttan oluşuyor.

Haberin Devamı

Bengü Öner: Projede fiyatlar ne kadar ve ödeme seçenekleri neler?

Işıl Dinçer: Sayfiye’de, 1+1 daireler 256 bin 500 TL'den, 1,5+1 daireler 283 bin 500 TL'den, 2+1 daireler 408 bin TL'den, 2,5+1 daireler 542 bin TL'den, 3+1 daireler 557 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat kampanyasıyla satışa sunduğumuz Sayfiye’de ayrıca yüzde 1 KDV fırsatı da bulunuyor.

Esnek ödeme planlarının oldukça büyük ilgi gördüğü Sayfiye’de ev sahibi olmak isteyenler için farklı ödeme seçeneği sunuldu. Seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirme yapabiliyor.Teslimde evini satıp taşınmak isteyen, primleriyle yatırım yapmak isteyen ve elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları oluşturuldu.

Haberin Devamı

Bengü Öner: Projede yatırımcının kazancı ne olacak?

Işıl Dinçer: Projemiz satışa çıktığı ilk günden buyana yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Sayfiye bulunduğu bölgeyekonseptiyle, sosyal donatı alanlarıyla, inşaat kalitesiyle ve Rönesans Konut markasıyla değer katıyor. Sayfiye’den konut sahibi olacaklar avantajlı ödeme planlarıyla kazançlı bir yatırım yapmış olacaklar.

Bengü Öner - Milliyet