Gazete Vatan Logo

Savaşçı dizisi neden yarıda kesildi? Savaşçı 86. Bölümün konusu neydi?

Pazar günü 86. Bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Savaşçı dizisi yarıda kesildi. Savaşçı dizisi 86. Bölüm ile dün akşam izleyici ile buluşurken, verilen reklamın ardından tekrar yayına getirilmedi. Savaşçı yerine başka bir dizi yayınlandı. Dizinin yarıda kesilmesinden sonra, sosyal medya üzerinden birtakım yorumlar yapılarak, FOX TV’nin açıklama yapması istendi. Peki, Savaşçı dizisi neden yarıda kesildi? Savaşçı 85. Bölümün konusu neydi?

Savaşçı dizisi neden yarıda kesildi? Savaşçı 86. Bölümün konusu neydi?

86. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenirken, dizi yayınlanmasının ardından verilen reklamla yarıda kesildi. Dizinin takipçileri sosyal medya üzerinden konu hakkında yorumlarda bulunarak, tepkilerini dile getirdi. Peki Savaşçı dizisi neden yarıda kesildi?

SAVAŞÇI DİZİSİ 86. BÖLÜM NEDEN YARIDA KALDI?

Fox TV Savaşçı dizisinin 86. bölümünün neden yarıda kesildiği konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

SAVAŞÇI 86. BÖLÜMÜN KONUSU NEYDİ?

Kopuz Albay hayatının en büyük kararını veriyor. Doğu Türkistanlı kafileye ulaşan Turan Timi, dönüş yolunda Sara ve adamlarının saldırısıyla karşı karşıya kalmıştır. Teröristler tarafından atılan roket Çiğdem Teğmen’in yakınlarında patlarken, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi, arkadaşlarını ateş çemberinden çıkarmak için şimdi daha hızlı olmak zorundadır. Kutalmış Paşa ve Kopuz Albay’ın karargahta gergin bekleyişi sürerken Sara’yla ilgili gelişen beklenmedik bir durum, kafaları karıştırır. Doğu Türkistanlı kafile helikopterle bölgeden alınır, bir asker yaralıdır. Kılıç Timi teröristlerle çatışmaya girer. Ancak Markus’un pes etmeye niyeti yoktur. Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı hemen devereye sokarken, Üsteğmen Batur’un çılgın hamlesi, gerilimi daha da tırmandırır ve Kopuz Albay’ı önemli bir seçimin eşiğine getirir…

Haberin Devamı