Gazete Vatan Logo

Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor?

Limon Film yapımcılığında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı ilgiyle beklenen Savaşçı dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dizi çok yakında FOX TV ekranlarında olacak. Peki ya Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor, işte detaylar!

Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor?

Kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Fırat Albayram, Hakan Dinçkol, Bur. Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Alican Albayrak gibi ünlü ve başarılı oyuncularında bulunduğu Savaşçı dizisi çok yakında FOX TV ekranlarında izleyenlerle buluşuyor. Seyircilerin merkala beklediği Savaşçı dizsi ne zaman başlıyor sorusuna haberimizin devamında cevap bulabilirsiniz.

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLIYOR ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir yıldan uzun bir müddettir hazırlıkları yapılan ve halk arasında “Bordo Bereliler” olarak bilinen Özel Kuvvetler Komutanlığına bağlı bir timin adeta destansı hikayesini konu alan Savaşçı dizisi, hem anlatımı, hem hikayesi hem de yapım nitelikleri ile Türk televizyonlarında bugüne kadar hiç denenmemiş bir ilki gerçekleştirecek.

Dizinin hikayesi bir zamanlar Bordo Bereliler’in en özel birliklerinden bir tanesi olan Kılıç Timi’nin Murat Serezli’nin canlandırdığı komutanları Albay Halil İbrahim Topuz ve Berk Oktay’ın canlandırdığı Yüzbaşı Kağan Bozuk’un hapisten çıktıktan sonra yeniden timi toplayıp göreve dönmelerini konu alıyor. Hikaye bu destansı başlangıçla başlıyor. Üstün becerilere sahip, sonsuz bir vatan ve görev sevgisiyle dolu Kılıç Timi, Türkiye Cumhuriyeti’nin her ihtiyaç duyduğu yerde görev alıyor ve adeta ülkenin bükülmez bileği haline geliyor. Sevdalarını da hasretlerini de yaşadıkları tüm zorlukları da büyük bir güç ve cesaret ile omuzlarında taşıyan bu gençler hayatlarını adadıkları vatanları için her şeyi fethetmeye adeta hazırlar. Çünkü her biri “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır!” diyor.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisinin karakterleri dünyanın en ama en zor şartlarında görevlerini yerine getiren, akıllara gelen her türlü güçlüğe katlanan kahramanlar. Bu gençlerin her biri ölümü de yaşamı da ülkelerini de onurlarını da tüm ağırlıklarına rağmen gencecik omuzlarında büyük bir gurur ve cesaret ile taşıyorlar. Bu kahramanlar vatan sevgisinden söz etmiyorlar, onlar vatanları için bir insanın en değerli şeyi olan canlarını ortaya koyuyorlar. Savaşçı dizisinin bu korkusuz kahramanları Türk Ordusunun gözbebeği, Türk halkının medarı iftiharı. Onların her biri adeta Çin sarayında Kürşat, Tuna’da akıncı, Malazgirt savaşında süvari, Sakarya’da kuvvayımilliyeci ve Kıbrıs’ta mücahittir. Savaşçı dizisi canlarını ve kanlarını ortaya koymuş yaşamların, ter, gözyaşı, sevgi ve özveriyle örülü hiç bitmeyecek gurur dolu hikayesini anlatıyor. Savaşçı öyküsü tüm cesaretleri ve canla başla mücadeleleriyle Mehmetçik’i ekranlara getiriyor.

Haberin Devamı

Savaşçı Dizisi Fox TV ekranlarında önümüzdeki aylarda yayınlanmaya başlayacak. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği bu dizi Limon Film kalitesiyle ekranlarımızda olacak ve şimdiden büyük bir hayran kitlesine kavuşacak gibi duruyor. Büyük bir destansı hikayeyi anlatan dizinin ilk bölümüyle ekrana geleceği gün tüm Türk halkı tarafından merak ile bekleniyor.