Gazete Vatan Logo

Savaşçı 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bu yıl ekranlarda bolca gördüğümüz kahramanlık temalı dizilerden biri olan Savaşçı, her Pazar Fox Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Savaşçı dizisinde sınırda zorlu mücadele veren bordo berelilerin hikayesinin anlatıldığı ve bölgedeki yaşam şartlarının da gerçekçi bir şekilde resmedildiği hali ile ekranlara geliyor.

Savaşçı 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Her ne kadar karakterler ve senaryo kurgu olsa da, Savaşçı dizisinin hikayesi aslında yıllardır bizim de şahit olduğumuz bir hikaye. Kahraman askerlerimizin renk, dil,din, ırk ayrımı yapmadan vatandaşını ya da vatandaşı olmayanı korumak, kurtarmak adına verdiği mücadelenin bir yansıması olan hikaye Savaşçı dizisi ile bizlere sunuluyor. Dizinin başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un rol alıyor. Son bölümde Ege Aydan, Timur Ölkebaş ve Mert Öcal’ın da katılması ile daha da güçlü bir kadroya sahip oldu.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Savaşçı’da son bölümde eş zamanlı yapılan saldırılar sonunda önce Mehmetçikler hedef alınmış, ardından da asker uğurlaması yapan sivillere saldırı düzenlenmişti. Savaşçı 8. Bölüm fragmanında Kılıç Timi ve Kopuz Albay’ın bu saldırının faillerini bulmaya çalışıyor. Aynı zamanda da yaralanan sivil ve Mehmetçiklere yardım etmeye çalışıyor. Yüzbaşı Kağan ise Tepegöz’ün peşine düşüyor. Hem ondan intikam almak, hem de Yıldız Hocayı kurtarmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Savaşçı yeni bölümünde saldırıların failleri bulunacak mı? Tepegöz yakalanacak mı? Tüm bu soruların cevaplarını Savaşçı yeni bölümünde alacağız. Savaşçı 8. Bölümü 4 Haziran Pazar günü saat 20:00 da Fox Tv de izleyicileri ile buluşacak!

SAVAŞÇI 7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Savaşçı dizisinin Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde Tepegöz, sırf Yüzbaşı Kağan’a zarar vermek için Yıldız Hoca’yı kaçırdı. Köyde okulda öğrencilere ders verirken teröristler tarafından basılan okuldan Yıldız Hoca kaçırıldı ve haberi Yüzbaşı Kağan’ çok acımasız bir şekilde verdi. Yıldız Hoca’ya Yüzbaşı Kağan’ı aratarak yardım istetti. Yüzbaşı Kağan ise bu işin arkasında Tepegöz olduğunu öğrendiğinde öfkeden deliye döndü. Tepegöz ise ancak bu şekilde onu tuzağa çekecekti. Albay Kopuz ise Yüzbaşı Kağan’ın kendine bir zarar vermeden Tepegöz’ün tuzağına düşmesini engelledi.

Savaşçı son bölümde ise teröristler asker uğurlaması yapan konvoy ve otobüse bombalı saldırı düzenledi. İzne çıkan askerler de şehre inen otobüsün geçişi sırasında patlayan bomba ile yaralandı. Tüm bu saldırıların Tepegöz tarafından olduğu sanıldı. Fakat daha sonra aslında başka kişilerin de bu saldırılarda parmağı olduğu anlaşıldı. Kılıç Timi ve Kopuz Albay bu saldırıların faillerini bulmak için harekete geçti.

Haberin Devamı