Gazete Vatan Logo

Savaşçı 19. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Savaşçı 19. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Fox TV'de heyecan dolu olaylarıyla nefeslerin tutularak izlendiği Savaşçı dizisinde Eren kurtarıldı mı? Merak edilen Savaşçı dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 19. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Savaşçı 19. son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Her bölümüyle ilgi odağı olan Savaşçı'nın son bölümünde neler yaşandı? Savaşçı dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

SAVAŞÇI 19. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yüzbaşı Kağan, Doktor’un barajı bombalamasına izin vermez ama yaptığı hamle onu ölümle burun buruna getirir. Kılıç Timi, Kağan’ı kurtarmak için harekete geçerken, Doktor kıyıya çıkmayı başarır ve kaçmaya çalışır. Ama Kılıç Timi’nin elinden kurtulmak sandığı kadar kolay olmaz. Temo ise okul servisinden Eren’i kaçırmıştır. Oğlunun hayatından endişelenen Hatice fenalaşıp hastaneye kaldırılırken, operasyondan dönen Bayram’a bu haberi vermek herkes için çok zordur. Alınan istihbaratla Kılıç Timi, Eren’i kurtarmak için operasyona çıkar. Fakat olayların seyri Temo’nun bile tahmin edemeyeceği kadar farklı gelişir. Her şeyi göze alan Albay Kopuz, Eren için elindeki son kozu kullanır.