Gazete Vatan Logo
Futbol Satış ofisleri babalara hazır

Satış ofisleri babalara hazır

Özel günleri fırsat bilen konut üreticileri, Babalar Günü’nü de es geçmedi. Projelerin satış ofislerine giden babalar, 30 bin liralık indirimlerden tatil hediyelerine kadar birçok avantajla karşılaşacak

55 bin TL’ye varan fırsatlar

BAŞAKŞEHİR’DE hayata geçirilen Bulvar İstanbul, Babalar Günü’ne özel kampanya düzenliyor. Kampanyada; 2+1 dairelerde 35 bin TL, 3+1 dairelerde 45 bin TL ve 4+1 dairelerde 55 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peşin ve banka kredili alımlar için geçerli olan ‘Babalar Günü’ kampanyası 17 Haziran Salı akşamına kadar geçerli olacak. İki etap 15 bloktan oluşan 1.555 dairenin yer alacağı projede 1+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunuyor.

Babalardan KDV almıyor

BASIN Ekspres Yolu üzerinde yükselen Cornerlife Güneşli, Babalar Günü’ne özel bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında bugün ve yarın konut alacaklar KDV’den muaf tutuluyor. Düzenlenen kampanyanın yanı sıra proje, 0.45’ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirim ve 0.85’lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleri sunuyor. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına tüm hızıyla devam edilen Cornerlife Güneşli ’de stüdyo daireden 3+1 daireye kadar değişen ev tipleri, 44 metrekare ile 167 metrekare arasında daire seçenekleri yer alıyor.

30 bin lira daha az ödeyecekler

SELİN Yapı’nın hayata geçirdiği Sancaktepe’deki Rings İstanbul’da Babalar Günü’ne özel geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 30 bin liraya varan indirim fırsatıyla sahip olmak mümkün.

Daire alan Venedik’e gidecek

İSTANBUL Gaziosmanpaşa’da Via Properties&Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Venedik konseptinin tasarlandığı projede, yaşam başladığında Venedik karnavallarından, Venedik kanallarındaki gondollara kadar her şey İtalyan stilinde olacak. Venedik’te yaşamak isteyenler ise Babalar Günü’ne kadar daire alırsa, Venedik tatiline gidecek. Yaklaşık 2 bin konuttan oluşan projede 1.600 adet daire satıldı. Daire fiyatları 380 bin TL’den başlıyor, 1.5 milyon TL’ye kadar çıkıyor.

Ekstra iskonto oranı % 3’e çıktı

ÖZDERİCİ GYO’nun Maltepe’deki 999 dairelik Nuvo Dragos projesinde Babalar Günü’ne özel olarak ekstra bir indirim sunuluyor. Yüzde 1 KDV ve 60 aya varan sıfır faizli ödeme seçenekleriyle satışa çıkarılan ilk etapta, kampanya dönemi boyunca yüzde 10 indirimin üzerine kalan tutardan ayrıca yapılan yüzde 2 iskonto, Babalar Günü’ne özel olarak yüzde 3’e çıkarıldı.

Patronlar açıklayacak

ORTADOĞU Grup tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul’un “Bu kadarını ancak babanız yapar” adlı kampanyasının duyurusu Babalar Günü’nde CEO Mehmet Gür veyöneticiler tarafından satış ofisinde yapılacak.

Sinpaş Yapı’dan 10 bin TL indirim

SİNPAŞ Yapı, bugün ve yarın, Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz, Sancaktepe’deki Köyceğiz ve Ankara Çankaya Oran’daki Altınoran projelerinde geçerli olacak. Sinpaş Yapı’nın, Paralel Yapı’yla birlikte geliştirdiği, Gaziantep’teki Antepia’da da 10 bin TL indirim fırsatı var.

Batışehir’de fiyatlar düştü

EGEYAPI Group, Babalar Günü dolayısıyla Batışehir’de kampanya düzenliyor. 1+1 daireler için 15 bin TL, 2+1 daireler için 20 bin TL, 3+1 daireler için 25 bin TL ve 4+1 daireler için 30 bin TL’lik indirim yapılıyor. Toplam 900 milyon TL yatırımla 3 bin 266 konutun yer aldığı Batışehir, önünden günde 300 bin aracın insanın geçtiği proje olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı