Gazete Vatan Logo

Şarkılardan fal tutma gecesi

Dünyaca ünlü film müzikleri bestecisi Michel Legrand, Baki Duyarlar ile hüzünlü aşk şarkıları çalacak. Ferhat Göçer ise unutulmaz Yeşilçam şarkılarını söyleyecek

Unutulmaz film müziklerinin bestecisi Jazz Cafe'de
Best Friends, Summer Of 42 gibi unutulmaz film müziklerinin bestecisi Michel Legrand bu gece Jazz Cafe'de sahne alacak. Sanatçıya Baki Duyarlar piyanoda, Erdal Akyol kontrbasta, Cem Aksel de davulda eşlik edecek. Legrand farkında olmadan bir dönemin Yeşilçam filmlerinin müziklerine de imza atmış durumda. 60'lı 70'li yılların unutulmaz aşk filmlerinin hüzünlü müzikleri ona ait. Baki Duyarlar tarafından aranje edilen Legrand eserleri bu gece Jazz Cafe'de, aralık ayında da Hollanda'daki caz festivalinde çalınacak. Konser kaydı albüm olarak yayınlancak. Biletler 15 milyon lira.

Jazz Cafe: Hasnun Galip Sokak No: 20 Beyoğlu Tel: (0212) 245 05 16

Ferhat Göçer'le Beyaz Perde ezgileri
Anadolu Aryaları adlı müzikal gösterisi ile haklı bir üne sahip Ferhat Göçer, bu gece 21.00'de Profilo Alışveriş Merkezi'ndeki Tiyatro Kedi sahnesinde... Beyaz Perde Ezgileri adını taşıyan konserde Önder Bali yönetimindeki orkestra eşliğinde Türk Sineması'nın ünlü filmlerinin şarkılarım seslendirecek olan ünlü tenor, dinleyenleri müzikli bir Yeşilçam yolculuğuna davet ediyor. Biletler tam 22.5, öğrenci 20 milyon lira.

Profilo Kültür Merkezi Tiyatro Kedi: Tel: (0212) 216 93 15

Haberin Devamı