Gazete Vatan Logo
Magazin Şarkılar Özgecan’a!

Şarkılar Özgecan’a!

Sevgililer Günü için sahneye çıkan birçok sanatçı, Türkiye’yi yasa boğan Özgecan cinayeti için sessiz kalmadı.Sanatçılar şarkılarını Özgecan’a hitap etti.

Şarkılar Özgecan’a!

‘Sevgi dolu günler olsun’

Yonca Lodi, Sevgililer Günü özel performansı ile The Savoy Ottoman Palace sahnesindeydi. Lodi; “Toplum olarak çok zor günler yaşıyoruz. Çok büyük bir kayıp yaşadık. Umarım bundan sonra hep sevgi konuşacağımız günler yaşarız” dedi.

Kıbrıs’tan da destek

Ferhat Göçer, Özgecan Aslan cinayeti için Türkiye’nin dört bir yanında gösterilen protestolara Kıbrıs’tan destek verdi. Ünlü sanatçı konserine “Sevgililer Gününde içinde sevgi tohumu ekilmemiş insan ruhu kalmamasını diliyorum” temennisi verdi.

Gözyaşlarını tutamadı

Ziynet Sali, Trump Cadde’de kurulan sahnede konser verdi. Roma Aşk Çeşmesi’ne dönüşen sahnede sevilen şarkılarını söyledi. Özgecan’ın ölümüyle kalbinin bugün yasta olduğunu söyleyen ve gözyaşlarını tutamayan sanatçı, kadına şiddete “Hayır” dedi.

‘Moralim çok bozuk’

Jolly Joker’de sahne alan Mehmet Erdem, “Kusura bakmayın şarkı söylüyorum ama moralim çok bozuk. Katillere içimden küfür etmek geliyor. Hayır, hayır susamam... Bugünki şarkılarımı kaybettiğimiz kızımız, kardeşimiz, bacımız için söylüyorum, ona gitsin” dedi.

Haberin Devamı

Romantik şarkılar duygulandırdı

Jehan Barbur, Anadolu Hisarı Kubina Restoran’da sahne aldı. Jehan Babur günün anlamına özel kırmızı mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Barbur’un bu özel gecede şarkılarını ‘Özgecan Aslan’ı yad ederek söylemesi duygulu anlar yaşattı.