Gazete Vatan Logo
Magazin Şarkıcılığıoyunculuğu kadar beğenilmedi

Şarkıcılığıoyunculuğu kadar beğenilmedi

Kevin Costner’ın konserine gidenler aynı görüşte birleşti... İşte yorumlar

Kevin Costner’ın konserine gidenler aynı görüşte birleşti: Sahnede filmlerindeki kadar başarılı değildi ama samimiyetiyle eksiğini kapattı

İSTANBUL WOW Otel Convention Center’da 3 bin 700 kişiye konser veren Oscar’lı aktör Kevin Costner ilgiyle izlendi. Modern West Grubu’yla birlikte sahneye çıkan Costner’ı dinleyenler, sanatçının şarkıcılığının oyunculuğu kadar iyi olmadığı görüşünde birleşti. Ancak Türkiye’ye geldiği günden beri sıcak tavırlarıyla dikkat çeken sanatçı herkesin sempatisini kazanmayı başardı. İşte konseri izleyen ünlü isimlerin görüşleri...
Oya Başar: Fazla beklentim yoktu
Konsere giderken çok büyük bir beklentim yoktu, o yüzden de hayalkırıklığına uğramadım. Şarkıcılığını oyunculuğu kadar başarılı bulduğumu söyleyemem. Ancak kişilik olarak çok mütevazı, çok sıcak bir adam.

Burcu Güneş: Sesi güzel değil
Şarkıcı olarak sesi güzel değil ama amatörce müzik yaptığı için dinlerken keyif aldım. Bu kadar işinin arasında nasıl söylediğini merak ettiğim için gittim. Dinlemek için 700 bin YTL verenleri merak ettim.

Siren Ertan: O bir star
Bir dünya starının konserini izlemekten çok mutluyum. Ancak organizasyonu dekorasyon açısından biraz soğuk buldum. Oyunculuğu tartışılmaz, şarkıcılığı ise meslek olarak seçmemiş zaten.

Yonca Evcimik: Keyif aldım
Şarkıcılığı, oyunculuğu kadar başarılı değil ama çok mütavazı biri. Bir dünya starını izlemekten büyük keyif aldım. Mütavazılığından herkes ders almalı.

HÜlya AvŞar’a konuk oldu
Costner, Hülya Avşar’ın Türkmax’teki programına konuk oldu. Aktörün kaldığı Les Ottomans Otel’de gerçekleşen çekimlerde Avşar, Costner’la tercüman aracılığıyla konuştu. Costner’ın katıldığı program yarın akşam yayınlanacak.

Haberin Devamı