Gazete Vatan Logo
Magazin Şarkıcı Berkay'ın eşinden açıklama: Beni derinden etkiledi

Şarkıcı Berkay'ın eşinden açıklama: Beni derinden etkiledi

Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, Emirgan'daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da yaşanan olayla ilgili açıklamada bulundu...

Şarkıcı Berkay'ın eşinden açıklama: Beni derinden etkiledi

Arda Turan, Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da tartıştığı popçu Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay’ın eşi Özlem Şahin, Arda Turan’ın kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia etti.

Yaşanan olayla ilgili Berkay'ın eşi Instagram'dan açıklamada bulunarak; "Bu konuda üzgün olduğum hemcinsim ve bir bebek bekleyen bir anne adayının yaşayacakları beni derinden etkilemektedir." dedi.

Dün akşam yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Şahin, "Eğlenmeye gittiğimiz mekanda bahsi geçen şahsın sözlü 'çok güzel kadınsın, evli olmasan seni kaçırmazdım’ tacizine uğradım. Bu duruma eşimin şahit olmasından sonra yaşanan gerginlik bu şahsın eşime kafa atması ve eşimin burnundan kanların gelmesiyle biz direk hastaneye gittik. Yapılan tetkikler sonucu eşimin burnunda 15 tane kırık olduğu anlaşılmıştır. Ve acil ameliyat gerekli olduğu bilgisi bize verilmiştir. Bu konuda üzgün olduğum hemcinsim ve bir bebek bekleyen anne adayının yaşayacakları beni derinden etkilemektedir. Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır. Kamuoyu bilgilerine arz ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı