Gazete Vatan Logo

Sarıyer’de gece kulübünde kavga: 4 yaralı

İstanbul Sarıyer’de bir gece kulübünde, bir grup ile kulübün güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Kavgada dört kişi yaralandı.

Sarıyer’de gece kulübünde kavga: 4 yaralı

Olay, 06.30 saatlerinde Sarıyer, Maslak Mahallesi’nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre gece kulübünde alkol aldıktan sonra etrafa sataşan bir grup, kulübün güvenlik görevlileri tarafından uyarıldı. Uyarılan şahıslar, kulübün güvenlik görevlileri ile sözlü tartışmaya başladı. Tartışma yerini yumruklara bırakarak iki grup arasında kavga çıktı.

İki grup arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iki grup arasında ki kavgayı ayırdı. Kavgada darp edilerek yaralanan dört kişi tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

“Türkiye’de gece hayatı yok”

Olayı gören bir vatandaş eğlenmek için kulübe geldiğini ama böyle bir olay ile karşılaştığını belirterek, “Mağduruz, eğlenmeye geldik buraya, iki grup kavga etti. Türkiye’de gece hayatı bu kadar işte, Türkiye’de gece hayatı yok” dedi.