Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları (1 Kasım 2017)

Şans Topu oyununda bugün 855’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 5 artı 1 bilen çıkmadı. 713 bin 337 lira 32 kuruşluk büyük ikramiye tutarı bu haftaya devretmişti. İşte Şans Topu çekilişi sonuçları

Şans Topu çekilişi sonuçları (1 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı. Bu hafta Şans Topu'nda kazandıran numaralar belli olmuş oldu.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişlerinde 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye kazanırlar. İkramiye kazanan talihliler içerisinden;

5+1 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

4+1 ve 5 bilenler Mili Piyango İdaresi şubelerinden ya da loto bayilerinden,

1+1, 2+1, 3, 3+1 ve 4 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

İkramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyesini ilgili yerden almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu çekilişi, her hafta Çarşamba günleri düzenlenir. Çekiliş kuponunda iki sayı kümesi yer alır. Birinci sayı kümesinde 1’den 34’e kadar sayılar bulunur. Bu kümeden 5 tane sayı seçilir ve işaretlenir. İkinci sayı kümesi ise 1’den 14’e kadar olan sayılardan oluşur. Bu sayı kümesinden de 1 sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret alınır. Çekilişe katılacak olanlar, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon doldurarak çekilişe katılabilirler.

Haberin Devamı