Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları (4 Ekim 2017)

Şans Topu oyununda bugün 851’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda bir talihli 5 artı 1 bilerek büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. İşte 4 Ekim 2017 Şans Topu çekilişi sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları (4 Ekim 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi her hafta Milli Piyango İdaresi tarafında düzenlenir. Çekiliş sonucunda 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilenler loto bayilerinden,

4+1 bilenler ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş sonucunda ikramiye alacak talihliler, bir yıl içinde ikramiyelerini ilgili yerden almalıdır. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponu iki sayı kümesinden oluşur. İlk sayı kümesinde 1’den 34’e kadar sayılar yer alır. İkinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İlk sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret alınır. Çekilişe katılmak isteyenler, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon doldurarak çekilişe katılabilirler. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir.

Haberin Devamı

İkramiye kazanan kuponlarda yırtılma varsa, iptal edilmişse ya da bilet sahteyse ikramiye ödenmez. Kazanan bilete ödeme yapılabilmesi için bilet barkot numarası, güvenlik numarası, arka yüzde bulunan seri numarası açık şekilde okunmalıdır.