Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (31 Ekim 2018)

Şans Topu çekilişi için geri sayım sona erdi. MPİ tarafından bu akşam canlı yayın olarak düzenlenen Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu.? İşte Şans Topu 907'nci hafta çekilişi sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (31 Ekim 2018)

31 Ekim Şnas Topu sonuçları belli oldu. İşte milyonlarca vatandaşımızın şansını dendiği haftanın Şans Topu sonuçları...

ŞANS TOPU 31 EKİM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

2, 12, 25, 29, 30 + 6

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUCU SORGULAMA EKRANI

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişinde; 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4+1, 5 ve 5+1 bilenler için ikramiye verilir. Çekilişte ikramiye kazananlar, kazanılan ikramiye tutarına göre farklı yerden ikramiyelerini alabilirler. Şans Topu’nda;

1+1, 2+1, 3, 3+1 bilenler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayileri veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilerek büyük ikramiye kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilirler.

Çekilişte katılım sınırı bulunmaz ve istenilen sayıda kolon doldurularak Şans Topu çekilişlerine katılım sağlanabilir. Kazanılan ikramiyeler için talihlilere tanınan süre 1 yıldır. 1 yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günü Milli Piyango İdaresi’nin millipiyango.gov.tr internet sitesinde canlı olarak yayınlanır. Canlı yayında sayılar belirlenir ve ilan edilir. Çekiliş gerçekleştikten sonra kazanan sayılar yine MPİ internet sitesinde açıklanır.

Çekilişte kazanan sayıların yanı sıra büyük ikramiyenin hangi ile ya da illere isabet ettiği, ikramiye gruplarında kaç kişiye ne kadar ikramiye verildiği bilgisi de paylaşılır. Şans Topu’nun geçmiş çekiliş sonuçlarına da MPİ’nin internet sitesinden ulaşılabilir.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu, talihlilerin kupon doldurarak katıldığı bir oyundur. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişin kuponu, iki sayı kümesinden meydana gelir. Birinci sayı kümesi 1’den 34’e kadar, ikinci sayı kümesi de 1’den 14’e kadar olan sayıları içerir. Birinci sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. Oynanan her kolon için ücret verilir. Katılımcılar, kupondaki çoklu çekiliş seçeneğini işaretleyerek oynanan sayıların birden fazla çekiliş için geçerli olmasını sağlayabilirler. Oynanan kuponun iptali için de ‘’İptal’’ kutucuğunun işaretlenmesi gerekir.

Haberin Devamı