Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (30 Mayıs 2018)

Şans Topu’nda bugün 885’inci hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta çekiliş sonucunda 5+1 bilen 3 talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuş, talihlilerin, Adana’nın Seyhan, Ankara’nın Keçiören ve İstanbul’un Şişli ilçelerinden kuponlarını yatırdıkları açıklamıştı. İşte 30 Mayıs Şans Topu çekilişi sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (30 Mayıs 2018)

30 MAYIS ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

1 4 14 21 25 + 12

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi 7 ikramiye grubu bulunur. Yaygın ikramiye için uygun olan çekilişte 5+1 bilinme olasılığı diğer çekilişlere göre daha yüksektir. İkramiye kazananlardan;

1+1, 2+1, 3, 3+1 bilenler loto bayilerinden

4+1 bilenler ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Şans Topu’nda ikramiye kazananların bir yıl içinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler de ödenmez.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye verilmez. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişinin kuponu iki sayı kümesinden oluşur. Birinci sayı kümesi 1’den 34’e kadar, ikinci sayı kümesi de 1’den 14’e kadar olan sayılardan meydana gelir. Birinci sayı kümesinde 5, ikinci sayı kümesinde de 1 tane sayı seçilir ve kupona işaretlenir. İşaretlemelerin dik olarak yapılması gerekir ve işaretlemelerde kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Doldurulan her kolon için ücret ödenir.

Haberin Devamı

Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz. Katılımcılar istenilen sayıda kolonu doldurarak katılım sağlayabilirler. Doldurulan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Oynanan sayıların birden fazla çekiliş için geçerli olması isteniyorsa da çoklu çekiliş seçeneği kullanılabilir. Şans Topu çekilişleri için kuponlar, Perşembe sabahından itibaren çekilişin yapıldığı Çarşamba günü saat 21.00’a kadar doldurulabilir. Loto bayilerinden makineler aracılığı ile otomatik olarak da kupon oynatılabilir.