Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (25 Temmuz 2018)

25 Temmuz Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu. Her Çarşamba MPİ tarafından düzenlenen Şans Topu'nun 893. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Peki bu hafta hangi numaralar kazandırdı? İşte 25 Temmuz Şans Topu sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (25 Temmuz 2018)

Şans Topu çekilişinin 893. hafta çekilişi bu akşam yapıldı. MPİ'nin düzenlediği Şans Topu'da bu hafta kimler talihli oldu? İşte Şans Topu oyunu hakkında merak edilen tüm bilgiler ve 25 Temmuz Şans Topu sonuçları...


25 TEMMUZ 2018 ŞANS TOPU SONUÇLARI

20, 15, 7, 18, 14 + 9


ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişlerinde 7 ikramiye grubu bulunur. İkramiye almaya hak kazananlardan;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilen talihliler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen ve büyük ikramiye kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’den ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş sonucunda kazanılan ikramiyelerin bir yıl içerisinde alınması gerekir. 1 yıl içinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları için de ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU’NUN ÖZELLİKLERİ

Şans Topu çekilişleri için 18 yaşından küçük olanlar kupon dolduramazlar. Kupon doldurmuş olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Şans Topu çekilişi her hafta Çarşamba günü, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Çekiliş kuponu iki sayı kümesinden oluşur. Birinci sayı kümesi 1’den 34’e, ikinci sayı kümesi de 1’den 14’e kadar olan sayıları bulundurur. Birinci kümeden 5, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilip işaretlenerek bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Kuponlarda işaretleme işlemi dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. .

Haberin Devamı

Çekiliş için oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altındaki iptal kutucuğu işaretlenir. Çoklu çekiliş seçeneği kullanılarak da oynanan sayıların birden fazla çekiliş için geçerli olması sağlanabilir. Şans Topu, yaygın olarak ikramiye için uygun bir oyundur. Şans Topu çekilişinde ikramiye grupları fazladır ve büyük ikramiye için gerekli olan 5 artı 1’in bilinmesi ihtimali daha yüksektir. Çekilişe katılmak isteyenler, Perşembe sabahından çekiliş gecesine kadar kupon doldurabilirler. Çekilişte katılım sınırı bulunmadığı için istenilen sayıda kupon oynanabilir.

Haberin Devamı